BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

6

August 2018

0

COMMENTS

Where Is the Love?

Written by , Posted in Music

Unde e iubirea? E acolo unde exista prietenie, e acolo unde oamenii se aduna pentru un scop comun, e acolo unde ceva ne uneste, e acolo unde toti ajungem sa fim unul.

“Lucrurile frumoase le faci in clipa in care impreuna cu cei din jur ai lucruri comune. Ai sau nu ai mancare, ai sau nu ai bani, ai sau nu ce bea chiar nu conteaza. Important e sa aveti impreuna pasiunea aia pentru ceea ce faceti si atunci lucrurile ies bine. Cand pui pasiune in ceea ce faci, muncesti, esti cu sufletul si inima acolo nu are cum treaba sa nu iasa bine. Cand o bucata din tine e acolo, in lucrul ala pe care l-ai facut, nu are cum sa nu se vada treaba asta. Oamenii o sa simta asta. Ca ai pus parte din tine acolo. Asa e cu ce fac eu. Asa e cu muzica mea. Asa e cu mine. Daca sufletul si inima mea nu sunt acolo inseamna ca ceva nu e bine.”

Sunt vorbele unuia dintre cei mai sinceri si mai autentici oameni pe care ii cunosc rostite inainte de a intra pe scena la Untold. Intins pe o canapea in backstage, cu o tigara fara filtru si un pahar de rom in mana, Macanache mi se pare cel mai bun ambasador al acestui fenomen care se intampla de 4 ani in Cluj. O gasca de oameni creativi, cu mintea deschisa a pus pe o foaie ceea nimeni nu credea ca o sa fie posibil in Romania. Oamenii astia au facut un lucru pe care nimeni nu il face.

Intr-o Romanie in care mai mult de uram din diverse motive – de la afinitatile politice pana la echipa de fotbal cu care tinem sau culoarea masinii – oamenii astia au reusit sa ne adune 100.000 de oameni pe seara, timp de 4 zile si sa ne aduca aminte ca despre iubire e vorba in viata. Si nu cred ca este intamplator momentul “Where is the love” de la Untold 2018. Concertul The Black Eyed Peas si momentul asta a demonstrat ca oamenii sunt capabil de treaba asta. Mare respect pentru ce au facut oamenii astia – au reusit sa adune 100.000 de oameni pe seara care sa se bucure, sa cante, sa bea un pahar alaturi de cei dragi, sa manance ceva bun si sa isi intipareasca in inima, suflet si creier una dintre cele mai frumoase amintiri din viata asta.

Cine a fost la Untold stie despre ce vorbesc, cine a fost la Untold are ce sa povesteasca, cine a fost la Untold are ce sa isi amintesca cu placere mereu, cine a fost la Untold traieste nu doar supravietuieste, cine a fost la Untold iubeste, cine a fost la Untold are prieteni, cine a fost la Untold abia asteapta editia de anul viitor. Pentru cei care au fost nu mai am niciun mesaj – asta pentru ca sunt constient ca o sa se intoarca – pentru cei care inca nu au fost…in 2019 aveti o gramada de motive sa mergeti. Sa ne vedem cu bine la 5 ani de Untold.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.