BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

7

June 2022

2

COMMENTS

17 filme si seriale pe care trebuie sa le vezi

Written by , Posted in Film

Daca esti pasionat de filme de animatie, daca esti fan al super-eroilor, daca esti pasionat de universul Star Wars, daca iti mai amintesti de primul sex-tape din istoria showbiz-ului, daca iti plac documentarele atunci am o veste buna. O sa gasiti in articolul asta 17 recomandari de filme si seriale pe care va invit sa le vedeti. Disney+ anunță producțiile disponibile din ziua lansării în România: peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

Obi-Wan Kenobi 

Probabil cel mai asteptat serala al anului. Ewan McGregor povestește despre experiența sa în rolul lui Obi-Wan Kenobi. Serialul Obi-Wan Kenobi va fi disponibil din 14 iunie, doar pe Disney+. În timpul domniei Imperiului Galactic, fostul Maestru Jedi Obi-Wan Kenobi se îmbarcă într-o misiune crucială. Kenobi trebuie să se confrunte cu aliații transformați în dușmani și să înfrunte mânia Imperiului.

Povestea lui Boba Fett

Povestea lui Boba Fett, o aventură palpitantă din Războiul Stelelor, îi găsește pe legendarul vânător
de recompense Boba Fett și pe mercenara Fennec Shand navigând în lumea interlopă a galaxiei atunci când revin în nisipurile din Tatooine pentru a-și revendica teritoriul condus cândva de Jabba Hutt și sindicatul său criminal.

The Mandalorian

După căderea Imperiului, un pistolar singuratic își face drum prin galaxie.

Moon Knight 

Steven Grant, un om blând și manierat, suferă de o tulburare de identitate disociativă ajungând astfel să-și împartă trupul cu un mercenar.

Loki 

Răufăcătorul mercurial Loki (Tom Hiddleston) își reia rolul de zeul răutății într-o nouă serie care
are loc după evenimentele din Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului. Kate Herron este regizorul lmului, iar Michael Waldron scenarist principal.

Shang-Chi și legenda celor zece inele 

Filmul Marvel „ Shang-Chi și legenda celor zece inele” îl aduce în centrul atenției pe Simu Liu în rolul lui Shang-Chi, care trebuie să înfrunte trecutul pe care credea că l-a depășit pentru a-și înfrunta tatăl, liderul periculoasei organizații Zece Inele. Awkwa na în rolul prietenei lui Shang-Chi, Katy, Meng’er Zhang, Fala Chen, Florian Munteanu alături de Michelle Yeoh care interpretează rolul lui Ying Nan, cât și Tony Leung în rolul lui Xu Wenwu.

Encanto 

Premiat cu Oscar®, lmul Encanto de la Walt Disney Animation Studios, spune povestea familiei Madrigal, o familie extraordinară care trăiește într-o casă magică în munții din Columbia. Atunci când Mirabel, singurul membru fără puteri magice al familiei, descoperă că magia din jurul casei lor este în pericol, ea poate ultima speranță pentru salvarea familiei. Melodiile din lm sunt create de multi-premiatul Lin-Manuel Miranda.

Cruella 

Filmul urmărește primii ani din viața uneia dintre cele mai cunoscute răufăcătoare din lmele live-action de la Disney. În timpul revoluției punk-rock-ului din Londra anilor 1970, o tânără infractoare (interpretată de Emma Stone), se transformă în zbuciumata și răzbunătoarea Cruella de Vil.

Raya și ultimul dragon 

Cu mult timp în urmă, oamenii și dragonii trăiau împreună armonios în lumea Kumandra. Dar când răul a amenințat pământul, dragonii s-au sacri cat pentru a salva omenirea. 500 de ani mai târziu, războinicul singuratic Raya trebuie să-l găsească pe ultimul dragon legendar pentru a opri forța male că care s-a întors… și care îi amenință încă o dată lumea.

Luca 

Filmul Luca de la Disney și Pixar prezintă povestea maturizării unui băiat care trăiește o vară de neuitat într-un oraș din Riviera Italiană. Luca împărtășește aceste aventuri cu prietenul său, Alberto, însă toată distracția lor este amenințată de un secret bine păstrat: sunt monștri de mare dintr-o altă lume care se ascunde sub apa mării. Luca este regizat de Enrico Casarosa și produs de Andrea Warren

Roșu aprins 

Amuzanta animație de la Disney și Pixar o prezintă pe Mei Lee, o copilă de 13 ani, încrezătoare dar și naivă, și care are o mamă supraprotectoare. În plus, în lmul regizat de Domee Shi, care a scris scenariul împreună cu Julia Cho, Mei se transformă într-un panda roșu uriaș atunci când simte emoții puternice (lucru care se întâmplă aproape întotdeauna).

Suflet 

Jamie Foxx conduce distribuția excepțională a aceastei aventuri amuzante, plină de emoție. Filmul „Suflet” îl prezintă pe profesorul de muzică Joe, care va ajunge să susțină concertul vieții sale la cel mai bun club de jazz din oraș. Dar un singur pas greșit îl aduce pe Joe într-un loc fantastic: Lumea de Dinainte. Acolo va face echipă cu su etul 22 (Tina Fey) și împreună vor trebui să găsească răspunsuri la unele dintre cele mai mari întrebări ale vieții

Lumea prin ochii lui Je Goldblum 

În fiecare episod al acestei serii, Je Goldblum merge pe firul unui subiect aparent familiar, dezvăluind un întreg univers de conexiuni uimitoare, secrete fascinante, știință și istorie. De la adidași, înghețată, monștri, focuri de artificii și magie la tot ce se asemană între ele, Je descoperă că și cele mai simple lucruri au în spate povești incredibile, uneori capricioase. Prin prisma minții curioase și ingenioase a lui Je , nimic nu este ceea ce pare. Aceste “minuni moderne” sunt atât de banale încât adesea le luăm de bune… dar Je Goldblum nu o face.

Salvarea 

„Salvarea” relatează povestea senzațională care a încremenit întreaga lume în anul 2018: salvarea îndrăzneață a doisprezece băieți și a antrenorului lor din adâncul unei peșteri inundate în nordul Thailandei. „Salvarea” aduce în lumina re ectoarelor pericolul reprezentat de scufundările în peșteri, curajul și compasiunea uimitoare a salvatorilor și umanitatea comunității internaționale care s-a unit pentru a-i salva pe băieți.

Pam & Tommy 

Plasat în Vestul sălbatic al începuturilor internetului, „Pam & Tommy” se bazează pe incredibila poveste adevărată a casetei sexuale cu Pamela Anderson (Lily James) și Tommy Lee (Sebastian Stan). Furată din casa cuplului de către un antreprenor nemulțumit (Seth Rogen), caseta video a trecut de la curiozitatea underground a unei casete video de contrabandă la o adevărată senzație globală atunci când a ajuns pe internet în 1997. O poveste cu dragoste, gesturi ilegale și învățături, toate într-un singur loc.

Crime în imobil 

Crime în imobil urmărește trei străini care împărtășesc o obsesie pentru genul narativ „crime adevărate” și care se trezesc implicați în investigația morții misterioase a unui vecin din clădirea lor de apartamente
din New York.

https://www.youtube.com/watch?v=-V1rQdXXXyI

The Kardashians 

Familia pe care o cunoașteți și îndrăgiți revine cu o nouă serie ce oferă acces total în viața lor. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie permit din nou accesul camerelor de lmat pentru a dezvălui adevărul din spatele titlurilor de primă pagină. De la presiunea conducerii unor afaceri de miliarde de dolari până la bucuriile simple cum sunt joaca sau drumurile spre școală, acest serial aduce telespectatorii în mijlocul acestei povești captivant de sinceră despre dragoste și viață în lumina re ectoarelor.

În prezent, fanii încă se pot bucura de oferta exclusivă cu preînregistrare la prețul de 239,90 lei. Disponibilă până pe 13 iunie la miezul nopții, înainte de lansarea Disney+, oferta este echivalentă cu 12 luni de abonament lunar standard la prețul de 8 luni. Prețul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, simultan pe patru ecrane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii pentru a accesa conținut adecvat vârstei.


2 Comments

  1. Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.