BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

21

October 2016

1

COMMENTS

3 scurt metraje pe care nu trebuie sa le ratezi

Written by , Posted in Film

Este unul dintre cei mai talentati actori din Romania, este unul dintre cei mai talentati scenaristi (Las Fierbinti) si este un om de foarte mare bun simt. Se numeste Mimi Branescu si joaca in unul dintre cele 3 scurt metraje pe care le recomand cu drag.

Suspans. Horror. Absurdul vieții de zi cu zi. Un șantier & un zgomot infernal care nu te lasă să dormi. O cameră de cămin bântuită. Doi bărbați care te urmăresc. 3 scurt metraje pe care nu trebuie să le ratezi. Cinepub este singurul canal online gratuit de cinema românesc cu filme de autor, producţii independente, animatii, documentare, scurtmetraje si lungmetraje.

Betoniera – Vezi filmul AICI

Mimi Brănescu, Iulia Lumânare, Teo Corban și Adrian Titieni într-un scurt metraj prezentat, printre altele, la Clermont Ferrand, Sao Paulo, Vilnius și TIFF.

00001

Regia: Liviu Săndulescu. Distribuție: Mimi Brănescu, Iulia Lumânare, Teo Corban și Adrian Titieni. An: 2013. Gen: scurt metraj. Durată: 16 minute

Sinopsis
Pentru locuitorii unei străzi din București, tortura a început cu câteva zile în urmă, atunci când un șantier de construcții a fost stabilit în apropiere. De atunci, lucrările de construcție se întâmplă zi și noapte. După repetate apeluri catre poliție fără nici un rezultat, un om recurge la o formă destul de neobișnuită de protest.

Citește fișa filmului pe Aarc.ro.

Bruiaj – Vezi filmul AICI

Filmat în stilul found footage, un scurt metraj independent fără buget, dar cu impact puternic, un horror cu accente de comedie.

0001

Regia: Bogdan Drumea. Distribuție: Ilona Brezoianu, Lorena Luchian, George Lepădatu. An: 2013. Gen: scurt metraj. Durată: 13 minute

Sinopsis

Două fete și o cameră de cămin bântuită. Un specialist își face apariția.

Curaj – Vezi filmul AICI

E vorba de curaj sau dimpotrivă? Descoperă dilema morală a unei femei pusă față în fată cu doi infractori.

Regia: Radu Matei Bărbulescu. Distribuție: Paula Niculiță, Mihai Alexandru, Mădălin Mandin, Andrei Coman. An: 2011. Gen: scurt metraj. Durată: 6 minute

003

Sinopsis

Noapte. O zonă nepopulată. Un supermarket de cartier. O femeie e martoră involuntară a unei infracțiuni. Consecința? Doi bărbați o urmăresc.


1 Comment

  1. Adi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.