BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

8

March 2016

0

COMMENTS

31 de lucruri la care viseaza orice femeie

Written by , Posted in Diverse

In jurul lor se invarte lumea noastra, ele ne dau viata, ele ne fac sa fim ceea ce suntem astazi, ele ne invata sa mergem, ne invata sa iubim, ne alina cand avem mai mare nevoie de asta, ne protejeaza, in bratele lor ne cuibarim cel mai bine, ele ne urca, ele ne sunt alaturi cand avem mai mare nevoie, ele ne nasc pruncii, alaturi de ele adunam cele mai frumoase amintiri.

Luna martie le este dedicata, luna martie e pentru ele, mai mult ca oricare alta luna din an. Luna martie e luna sotiei mele, luna martie e luna mamei mele, luna martie e luna tuturor femeilor din viata noastra, Si pentru tot ceea ce fac ele pentru noi in timpul anului…e cazul sa le dedicam aceasta luna din an. Luna femeii inseamna zambete, cadouri, flori si surprize placute. Luna martie este momentul in care orice femei trebuie complimentata si apreciata la adevarata ei valoare.

Chiar ma gandeam cam ce isi doreste Diana de ziua asta. In primul rand o sa ii fac cadou un bilet la cel mai tare festival al verii. In al doilea rand ma gandeam la o escapada la munte, am auzit de nebunia de la Hadar Chalet de la prietenii Adela Popescu si Radu Valcan. Si inca un bonus: o pereche de pantofi de la prietena mea Mihaela Glavan. Seara o sa o petrecem la Nuba. Si inca ceva – aceste experiente pot fi castigate ca premiu.   

Stiti de unde m-am inspirat? Cremosso.ro. Si ei s-au gandit la a pregatit o serie de surprize pentru toate femeile in luna care le este dedicata. E foarte simplu:  trebuie doar sa sa alegi din cele 31 de experiente, sa savurezi un Cremosso si sa te inscrii, in perioada 4 martie – 3 aprilie 2016.

Intra pe http://cremosso.ro/31deplaceri/ si poti afla toate detaliile acestei campanii. Spor la rasfat 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.