BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

25

April 2016

4

COMMENTS

5 conturi de Instagram pe care le urmaresc cu mare placere

Written by , Posted in Diverse

Avem zilele trecute o discutie cu cineva in care persoana repectiva imi spunea ca ma urmareste – atat pe mine cat si pe Diana – mai mult pe Instagram. Cumva avea dreptate..o inteleg..si eu fac fix acelasi lucru. In momentul de fata imi place mai mult Instagramul si acolo sunt mult mai personal si ma simt mai in largul meu.

Postarea de astazi este despre cele 5 conturi de Instagram pe care le urmaresc cu cea mai mare placere. Si promit ca o sa vin si cu un top “Made in Romania” la capitolul Instagram. Cat de curand.

naropinosa – Imi plac foarte tare colajele pe care le posteaza pe Instagram. Contul este urmarit de 135k de oameni.

naro

mustafaseven – Fotojurnalist din Istanbul.  Omul are 1,5 m de urmaritori iar fotografiile lui spun niste povesti pline de emotie. “There are no rules for good photographs, there are only good photographs.” Ansel Adams.

MUSTAFA

cupofcouple – Este unul dintre cele mai cool conturi de Instagram pe care le-am vazut vreodata. Descrierea e simpla: “Fashion, lifestyle and travel. Follow our adventures!” Si sunt urmariti de 323k.

cup

humansofny – Este cel mai misto proiect pe care l-am vazut in ultimii ani. Pozele sunt insotite de cate o scurta poveste..iar mixul asta este absolut genial. Oamenii sunt urmariti de 5,1m followers. Asta spune tot.

hum

thesartorialist – unicul si inegalabilul Scott Schuman. Omul asta e mai mult decat un fotograf. Este o “fabrica” urmarite zilnic de 838k followers.

scot

Nu uita sa intri si sa dai un follow si la @bloguluotrava.


4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.