BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

27

April 2016

1

COMMENTS

Cum o sa imi luati banii in cativa pasi simpli

Written by , Posted in Diverse

Saptamana in care devin mare maestru international in poker se apropie de final. Si acum e cea mai importanta perioada pentru voi. Pentru cei care vor sa joace cu mine. Am scris despre cum a decurs partida in care Dan Chisu ne-a invatat cum sta treaba cu cartile, am avut batai mari de cap la Stadio in seara in care am jucat online alaturi de oamenii mei Chinezu, Vlad Petreanu, Marian Craciun,  Vladimir Draghia si Horia Ghibutiu si acum o sa am cu voi o seara pe cinste.

Despre prima experienta a mea online pot sa spun foarte multe lucruri..cam de la 18:30 pana la 22:30 pot sa vorbesc despre asta. A fost mega amuzant, m-am enervat, am vazut si de ce spunea Dan Chisu ca nu e doar despre noroc jocul asta…m-am distrat. Vlad Petreanu s-a batut pana la final cu Vladimir, Marian a fost cel mai bun jucator, Horia deja incepe sa fie prins de microb…iar Chinezu a fost stranierul grupului…a jucat de la Praga cu o bere in mana. 

p4

Am un mesaj pentru toti cei care ma urmaresc. Pe 28 aprilie, de la 19:00 va invit la o partida de poker pe deja celebrul pokerstars.ro. O sa jucam intr-un turneu, doar noi, intrarea fiind gratuita. Fac eu cinste 🙂

Am de trasat niste coordonate de care va rog sa tineti cont cu mare grija si atentie…pentru ca sa facem treaba..treaba.

 Ora 19:00, 28 aprilie, Community Freeroll –T# 1545003830, the password for this freeroll is blog – please communicate that password is case sensitive, so lower case needs to be used.  Registration will start 24hrs before (Freerolls are in tab Tournaments, Type –‘Private’)

Screen Shot 2016-04-25 at 20.37.40

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati:

–          Sa va faceti un cont
–          Sa va instalati softul
–          Sa va familiarizati cu platforma

  Spor la joc.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.