BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

22

April 2016

1

COMMENTS

Una dintre cele mai tari experiente din ultima vreme

Written by , Posted in Diverse

Pe la jumatatea lunii martie primesc un email de la Valentina cu un mesaj scurt si la obiect. “Pokerstars.ro incepe o campanie de comunicare. Unul din elemente este Influencers Tournament (partial virtual, partial face-to-face), la care vor participa bloggeri si vloggeri. Te bagi?”

Pai nu ma bag eu 🙂 Mare jucator de carti ce sunt. De la macao la razboi, trecut prin tabinet, popa-prostu’ si septic. Pentru ca imi plac provocarile am zis sa ma bag. In prima faza treaba incepe cu o componenta face-to-face, o lectie de poker sustinuta de un trainer, si continua cu o partida online, pe site-ul pokerstars.ro, intre influenceri alesi.

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_191 (1024x683)Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_215 (1024x683)

Si uite asa…joi, 21 aprilie ma prezint eu la Marriott la seara de poker. Asa tare nu m-am mai distrat de multa vreme. La ora 18:00 trecute fix omul meu Chinezu, Vlad Petreanu, Marian Craciun, pretenarul meu Vladimir Draghia, omul meu Horia Ghibutiu ne adunam la masa pentru a ne invata Dan Chisu cum merge treaba cu pokerul. Si de aici incepe distractia. Dan Chisu e rabdator cu noi si ne invata cum merge treaba in timp ce noi vorbim unii peste altii pentru ca suntem ca niste copilasi carora le oferi niste jucarii noi. Incepe treaba puternic.

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_147 (1024x683)Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_133 (1024x683)

All in, bet, call, dealer, crack, blind, flop, rank, fold. Hai ca deja mai stiu o limba straina. Draghia termina primul treaba, Horia e si el pe metereze, Chisu arunca tot – ca sa stea apoi linistit si sa ne mai invete lucruri – Marian Craciun e cel mai prins de treaba asta – e cel mai combativ de la masa, eu risc tot si ies din schema, dupa mine si Marian face acelasi lucru. Raman in joc Vlad Petreanu si Chinezu. Vald este extrem de interesat de joc, pune multe intrebari…Chisu ii sare mereu in ajutor…Chinezu e entuziast si pare ca o sa castige. Soc si aproape groaza…lui Vlad incep sa ii mearga toate ca unse si castiga jocul. Am ras extrem de mult, ne-am super relaxat si am trait una dintre cele mai interesante experiente de cand ma stiu.

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_156 (1024x683)Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_157 (1024x683)

Acum urmeaza episodul 2. Luni, 25 aprilie, de la ora 19:00: partida de poker online la o masa virtuala pusa la dispozitie de www.PokerStars.ro. Mergem la Stadio sa rupem masa de poker in 2. Iar pe 28 aprilie, tot de la 19:00: partida online cu fanii si followerii mei – o sa primiti un cod gratuit – o sa il public pe blog si pe Facebook. Cu acest cod o sa aveti acces pe plaforma pentru un joc de trial gratuit.

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_177 (1024x683)Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_218 (1024x683)


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.