BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

8

December 2021

2

COMMENTS

5 idei de cadouri sub 100 de lei

Written by , Posted in Diverse

Craciunul este una dintre cele mai asteptate sarbatori din an. Poate cea mai asteptata. Pentru cei mici, pentru cei mari, pentru absolut oricine. Este o bucurie, o sarbatoare in toata puterea cuvantului. Craciunul este despre familie, despre iubire, despre reconciliere, despre pace, speranta. Pe langa toate astea un cadou simbolic poate sa faca sarbatoarea asta si mai frumoasa. Si am niste recomandari pentru voi. Cinci la numar. Sarbatoari frumoase si multa liniste si iubire.

Glob cu 10 mini ciocolățele personalizate cu poze

Cadourile dulci au fost întotdeauna o modalitate de a exprima aprecierea față de o persoana dragă, un prieten, colegă de muncă sau colaboratori. Tabletele de ciocolată vor aduce un zâmbet pe chipul celor care vor primi cadoul dulce dar și multă emoție când își vor vedea în miniatură numele sau fotografia pe ambalajul ciocolatei. Cele 10 pătrățelele de ciocolată sunt create artizanal din cea mai fină ciocolată. Personalizează-le și oferă un cadou dulce și surprinzător! Pretul este de 59 lei si puteti personaliza aici.

Ramă foto de birou 15×20 cm – Melodia noastră cu cod QR

Există momente în care cuvintele dau greș când vrem să ne exprimăm sentimentele, dar muzica ne poate ajuta în privința asta. Aveți o melodie a voastră care vă reprezintă? Sau poate vrei să îi să dedici un cântec de dragoste care să îi transmită tot ce simți pentru ea sau pentru el? Alegând și fotografia voastră preferată, cu siguranță această idee de cadou va fi apreciată.Ai posibilitatea să scrii link-ul cu melodia voastră preferată și să îi transmiți ceea ce simți. Persoana iubită va putea asculta melodia oricând doar scanând codul QR. Costa 65 lei si o puteti personaliza aici.

Children enamel mug

V-am spus că mă concentrez cu greu la alte lucruri care nu au legătură cu casa. Când stăteam în Cluj, Mark avea o căniță emailată care era doar a lui. În mutare nu știu unde a dispărut cănița lui, e undeva în vreo cutie. Am vrut să remediez situația și m-am bucurat foarte mult că am putut să îi ofer o căniță nouă cu ilustrații făcute de mine. Acum este “cănița lui frumoasă” și de ieri de când a venit nu numai că bea în ea, își pune și gustările tot acolo, e oficial preferata lui. Este o cană suficient de mare și pentru cafeaua unui adult, dar și extrem de practică pentru copii, o poate scăpa liniștit din mână că nu se va sparge. Eu stau liniștită când îi ofer cana cu smoothie că nu se întâmplă nimic în afară de niște mustăți de motan. Deja mă gândesc să fac un model și pentru adulții din casa noastră, vouă v-ar plăcea niște căni emailate care să vă înveselească bucătăria? Costa 70 lei si o gasiti aici.

100 de fotografii care au schimbat lumea

O carte-album de colectie cu cele mai importante 100 de fotografii din istoria lumii si descrierea istoriei acestora. Momente mărețe din istorie imortalizate în 100 de fotografii! De la deschiderea mormântului faraonului Tutankhamon la primul zbor al fraților Wright, de la ciuperca atomică din Nagasaki la prima aterizare pe lună, cele 100 de fotografii marchează momentele cele mai impactante din istoria omenirii. Acestea ne reamintesc nu numai că fotografia reține evenimentele majore din intreaga lume, dar si că este un mod de a aduce in atenția  opiniei publice realitatea acestor evenimente. Această carte cu o realizare grafica de exceptie ce include comentarii pentru fiecare imagine este pur și simplu de nelipsit din biblioteca ta! Autori: Margherita Giacosa, Roberto Mottadelli, Gianni Morelli. Costa 91 lei si il gasiti aici.

Cercei statement “Miau-Miau” Serebe

Cercei statement desenati manual pe plexiglass cu grosime de 1mm.  Sistemul de prindere este tip “surub” iar atat partea care intra in lobul urechii cat si dopul sunt din silicon. Greutate aproximativa: 15g, lungime aproximativa: 15cm. Serebe va garateaza ca fiecare pereche este unicata avand in vedere ca acesta este un produs realizat 100% manual (desenat, pictat, copt, decupat si montat). Costa 80 lei si ii gasiti aici.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.