BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

23

June 2021

9

COMMENTS

Cea mai buna inghetata din Bucuresti II

Written by , Posted in Bucurestiul meu

A venit vara, deja e cald de aproape o zi 🙂 prin urmare merge o inghetata buna. Asa ca am ceva recomandari pentru voi. Nu este un top, este pur si simplu o recomandare. Stiu ca o sa spuneti Moritz Eis, Zexe, Fior din Latte, Brasserie, Gran Gellato italiano, Gioelia Cremeria, Venchi… multe dintre ele s-au regasit in postarea asta…dar postarea de astazi este despre locuri noi, deshise anul trecut, anul asta, locuri cu inghetata buna..locuri in care trebuie sa ajungeti in vara asta. Sau daca nu…sa comandati acasa cu Glovo, Bolt sau Takeaway,Foodpanda, etc. Pofta buna la inghetata. 

Velocità

Fix pe Calea Victoriei, hype mare, loc frumos, investitie mare, inghetata buna, prosecco, atmosfera cool, design de la Corvin, cafea buna, adica cam tot ce trebuie. Recomand fistic sarat.

Sweetology

Fix cand sa faci dreapta de pe Calea Victorie spre Piata Amzei…dai peste locul asta cu inghtata foarte buna. Foarte buna inghetata cu nuci , grapefruit cu Aperol si orez cu lapte. Pe langa asta aici gasiti un cheesecake delicios.

Delicii Gelato

Daca tot suntem in zona..va recomand pe strada General H. M. Berthelot nr 5. Un pic de Ghica Popa si o tona de inghetata buna.

Gusto e Passione – Gelateria Artigianale

Fix pe Calea Victoriei este si Gusto e Passione. De incercat neaparat sesam nero.

Vice Cream

Cea cu caramel sarat este favorita mea ever. Absolut minunata. Plus unt de arahide cu cirese acrisoare..buna tare, tare. Oamenii fac delivery si foarte curand o sa deschida primul magazin pe Enescu.

Gelateria La Romana

Una dintre cele mai bune inghetate din oras. Nascuta in 1947, in orasul lui Fellini, Rimini, La Romana are gust si traditie. Imi place foarte tare cea cu alune de padure de Piemont sau cea cu migdale de Avola. Pe oameni ii gasit la Afi Cotroceni.

Saint Gelato 

Pe bulevardul Elisabeta sunt oamenii astia care fac treaba foarte buna. De incercat ricotta cu smochine caramelizate.

Friddi

Una dintre cele mai bune inghetata din oras. Ii gasiti pe Strada Vasile Alecsandri 4 dar si pe Bolt. De incercat cuneese al rhum si migdale crocante. Plus tiramisu cu fistic. Bun tare.

Rawmantic

Daca vrei un desert raw-vegan, 100% natural…aici e locul. De curand oamenii au lansat inghetata raw-vegan, fara pic de zahar adaugat, de care te poti bucura fara remuscari 🙂


9 Comments

  1. Raluca
  2. Simo
  3. Minela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.