BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

19

November 2014

58

COMMENTS

Cea mai frumoasa poveste de dragoste

Written by , Posted in Diverse

Una dintre cele mai remarcabile replici din istoria cinematografiei este cea data de Jennifer Cavalieri iubitului ei, Oliver Barrett in Love Story: “Dragostea inseamna sa nu fie niciodata nevoie să spui “Imi pare rau”. Astazi vorbim despre ce are nevoie intreaga lume: dragoste.

“Se spune ca in vis si in iubire nu exista imposibil.” Asa au spus si ei. De la intensa poveste de dragoste dintre Carol al II-lea si Zizi Lambrino pana la iubirea mistuitoare dintre Nichita Stanescu si Dora, trecand prin frumoasa relatie dintre George Enescu si Maria Cantacuzino – toate au un numitor comun – cel mai profund si cel mai frumos sentiment intre doi oameni.

Unii se indragostesc din liceu, unii au fost colegi de facultate si se revad cu 10 ani, unii se intalnesc intamplator la un semafor, altii au parte de “nasi” – prieteni comuni care le fac lipeala. Fiecare are o poveste cand vine vorba despre omul iubit. Pentru unii primul iubit este ultimul, pentru altii..vorba Andreei EscaNu primul iubit conteaza, ci ultimul.”

Ce e dragostea? Un cutremur de multe grade pe scara Richter. Iar omul ala de langa tine este cel caruia ii spui ce simti, ce vrei, ce traiesti, ii spui “Aduna-ma in bratele tale”. E omul ala care te face sa traiesti intens, omul la a carui voce vrei sa o auzi si simti ca nu mai ai aer cand nu se intampla asta, omul ala pe care il iubesti azi mai mult decat ieri, omul ala langa care nu concepi sa nu traiesti, omul ala a carui glas te linisteste, omul ala care stie ce ai doar daca te priveste. Omul caruia ii spui din tot sufletul si toata inima: “Te iubesc de imi crapa pielea pe mine.”

Va invit sa scrieti povestea voastra de iubire si impreuna cu Magazinul online www.diva-charms.com premiem cele mai frumoase 3 povesti de dragoste cu o sedinta foto profesionala si cu 2 tricouri LO VE. Concursul se incheie pe 30 noiembrie la ora 12:00 PM.

Pana atunci, va puteti comanda tricourile aici: www.diva-charms.com/tricouri

Si pana la urma pana si femeia care detine tot controlul din lume are nevoie de cineva care sa o faca sa il piarda cat ai zice LO VE.

45 de oameni s-au inscris la concurs..le multumim tuturor. Avem si 3 castigatori: Chitac Raluca, Iordache Mihaela si Ana Green. O sa fie contactati zilele acestea si o sa isi primeasca premiul. Va multumesc.

LO VE tricou


58 Comments

 1. cinecaruiaiicurgeiubireprinvene
 2. Chitac Raluca
 3. Geo M
  • Ioana Btn
 4. Ang
 5. Mihaela
 6. Becky
 7. Ralluca G
 8. Alexandra
 9. Bianca-Olguța
 10. Ciprian
 11. Words
 12. FOKK
 13. ANA
  • Zia
 14. flor
 15. flor
 16. *shhh*
 17. *shhh*
 18. Georgiana Olaru
 19. Tantica Madalina
 20. simona
 21. Madalina Posto
  • Madalina Posto
 22. Petre Elena Catalina
 23. Florentina
 24. Anca Roxana
 25. Andra
 26. Ana Green
 27. Matei Daniel
 28. Andreea
 29. Matei Daniel
 30. Alina Bota
 31. DM
 32. Unomduulcesinaiv
 33. anna
 34. Cristina
 35. jane
 36. bzbz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.