BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

23

March 2015

0

COMMENTS

Cel mai inaltator, mai profund si mai sincer sentiment.

Written by , Posted in Diverse

Este aproape imposibil de exprimat in cuvinte si incredibil de intens si patrunzator. Fiecare milimetru din corpul tau este partas la el, fiecare celula a corpului tau este patrunsa de el si reactioneaza la acest sentiment. Fara el esti mort, fara sa il incerci cel putin o data in viata…ai cam trait degeaba.

Fie ca este vorba despre omul de langa tine, parintii tai, pritenenii, pasiunile…sentimentul asta este in tot si in toate. Dincolo de orice… pe lume este vorba despre iubire. In orice poveste de exista iubire. Cand ne nastem avem parte de ea, cand invatam sa mergem avem parte de ea, cand ne indragostim prima data avem parte de ea, cand suntem parinti avem parte de ea, cand parasim lumea asta avem parte de ea. Este mereu acolo unde suntem si noi…fara ea nu exista viata, fara ea nu exista nimic. Iubirea e cand iti pasa, iubire e cand daruiesti, iubire e cand primesti, iubire e in fiecare lucru care ne face placere, iubirea e in tot si in toate, in lucrurile care ne fac sa zambim, care ne fac sa simtim.

Tricou Diva Charms LoveIMG_0034

Pentru a ne aminti de asta cat mai des m-am gandit impreuna cu magazinul online www.diva-charms.com  sa facem un tricou cu definitia acestui cuvant. Pentru cei care au uitat ce inseamna, pentru cei care vor sa impartaseasca cu omul de langa el acest sentiment, pentru iubiti, pentru parinti, pentru copilasi, pentru prieteni, pentru bunici sau oameni apropiati – un cadou perfect.

Si inca ceva: pentru cei care stiu foarte bine ca fericirea este aptitudinea de a lasa dezamagirile in trecut si obiectivele pe care ti le doresti atinse in viitor…am un cadou. Un tricou cu Happiness 🙂

tricou Diva Charms HappinessIMG_0021

Va puteti comanda tricourile aici: www.diva-charms.com/tricouri

Sursa foto: www.siluk.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.