BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

7

January 2020

0

COMMENTS

Cele mai bune destinatii de calatorie in 2020

Written by , Posted in Travel

Dupa ce au facut topul celor mai tari 10 orase de vazut in 2020 – cei la la Lonely Planet au realizat un top in care au inclus cele mai bune destinatii de calatorie pentru anul in curs. Asa ca va invit la o calatorie prin aceste locuri minunate. Topul destinatiilor pentru anul 2020 a fost realizat în functie de nominalizarile editorilor, localnicilor si influencerilor.   

Pe primul loc se afla “piesa specială din paradisul Himalayan” adica Bhutan. Regatul Bhutan este unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Terra. Este un regat mic, situat între India şi China, pe versantul sudic al Masivului Himalaya.

După ce regele a introdus în 1972 noţiunea de „fericire naţională brută”, toate politicile publice adoptate de mica monarhie asiatică sunt evaluate de o comisie specială a fericirii. Guvernul măsoară efectiv nivelul de fericirea al populaţiei folosind o metodă denumită „fericirea naţională brută“ sau GNH. Nu sunt perfecţi în a oferi tot ce au nevoie cetăţenii, dar faptul că sunt interesaţi de starea populaţiei oferă un alt nivel de confort decât alte guverne.

In timp ce Anglia este a doua dintre preferate, editorii Lonely Planet notând-o ca fiind o destinaţie „plină de comori atemporale“, precum castele şi catedrale istorice. Anglia ofera celor care o viziteaza “10 parcuri naţionale şi 34 de zone de o frumuseţe rară, fără să mai vorbim de una dintre cele mai lungi linii de coastă din Europa. Dacă călătorii caută o frumuseţe extrem de plăcută în 2020, Anglia nu va dezamăgi“.  Pe locul al treilea se afla Macedonia de Nord urmata de Aruba, eSwatini, Costa Rica, Olanda, Liberia, Maroc si Uruguay.

https://kalpak-travel.com/blog/silk-road/

Top 10 regiuni de explorat in 2020

  1. Central Asian Silk Road (Drumul matasii)
  2. Le Marche, Italia
  3. Tohocu, Japonia
  4. Maine, USA
  5. Insula Lord Howe, Australia
  6. Provincia Guizhou, China
  7. Provincia Cadiz, Spania
  8. Partea de Nord Est din Argentina
  9. Golful Kvarner, Croația
  10. Amazonul Brazilian


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.