BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

7

October 2015

0

COMMENTS

Cele mai frumoase 30 de fotografii din Romania!

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Diverse, Travel

Sunt o gramada de locuri frumoase in Romania in care inca nu am ajuns, sunt o gramada de locuri frumoase in care am ajuns si mai vreau sa ajung. Daca nu ai apucat sa faci o fotografie memorabila din unul dintre locurile din Romania care iti este drag….am o sotutie foarte buna, foarte rapida si foarte cool.

Exista un site care cu asta se ocupa. Strange fotografii si ilustrații din portofoliile artistilor care fac parte din comunitatea Cameleo.ro, le printeaza si iti vin acasa cu fotografia dorita, la dimensiunile dorite si pe materialul dorit de client. Oamenii astia vor sa aduca culoare in viata noastra.  Fie ca va doriti sa cumparati o lucrare care sa iti lumineze camera de zi, sau o serie de fotografii care sa iti coloreze bucataria…ei incera sa ofere cat mai multe lucrari relevante, interesante, si nu in ultimul rand, frumoase. Frumoase pentru apartamentul vostru, sau poate frumoase pentru garsoniera unui prieten, sau poate frumoase pentru micul vostru spatiu de la birou.

O astfel de fotografie poate sa fie un cadou perfect pentru cineva drag iar pretul incepe de la 54 de lei.

12boeftenie2eftenie6

Am facut o selectie a celor mai frumoase fotografii facute in Romania….pe care va invit sa le vedeti. Lucrarile le puteti cumpara de aici.

173028272625242322212018161413109876543211

19111529


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.