BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

21

December 2015

3

COMMENTS

Craciunul nu este despre cat costa cadourile primite ci despre cum ne bucuram de liniste impreuna.

Written by , Posted in Diverse

Incearca sa iti faci timp pentru tine si pentru cei dragi in aceasta perioada. Incearca sa te smulgi de la orice treaba pe care o ai. Cu totii avem nevoie de o pauza. O pauza de la tot..mai putin de la iubirea fata de omul de langa noi, parinti, prieteni…oamenii dragi cu care intalnirile de peste an poate au fost mai putine.

E un moment in care trebuie sa ne oprim din tot si sa ne uitam in jurul nostru. Sa ne uitam la oamenii de langa noi si sa ne “pierdem” secundele, minutele, orele si zilele in preajma celor dragi, facand lucrurile care ne plac. Zilele astea sunt pentru noi. Astea sunt unele dintre momentele de care ne amintim tot anul. Amintirile pe care le ai…le meriti cu prisosinta. Ai mare grija cu cine iti faci cu ele. Pe cine ai in preajma in momentele astea. Incearca sa ii intelegi mai bine pe cei din jur, sa nu mai judeci, sa nu crezi ca adevarul absolut este la tine in ograda. Si cel mai important… sarbatoreste zilele astea in liniste, alaturi de cine este mai aproape de inima ta. Fa din aceste momente frumoase din an clipe pe care sa nu le uiti niciodata. Nu uita ca: “Viata nu se masoara dupa numarul de respiratii, ci dupa numarul momentelor care-ti taie respiratie.” Si fa din aceste zile…momente de acest gen.

Uita de griji, de nevoi, de alergatura de peste an dupa diverse lucruri, de lupta asta pentru agoniseala…si incearca sa iti aduci aminte de inima si de sufletul tau. Craciunul nu este despre cat de plina este masa ci despre cat de linistiti si plini de iubire sunt oamenii din jurul tau. Craciunul nu este despre cat costa cadourile primite ci despre cum ne bucuram de liniste impreuna. Craciunul nu este despre cat am cheltuit pe cosurile de la market ci despre cum am fost responsabili pentru zambetele celor dragi. Craciunul nu este despre agitatia de a cumpara daruri..Cracinul nu este despre cine are cel mai inalt brad, cea mai multa beteala si cele mai multe globuri..Craciunul este pentru a face fapte bune, pentru a darui din toata inima fara sa te gandesti ca trebuie sa primesti ceva in schimb. Craciunul este pentru momentul ala unic petrecut alaturi de omul pentru care darul cel mai de pret esti chiar TU.

Craciunul inseamna mai mult “a darui” decat “a primi”

Craciunul este despre zambete, despre bucurie, despre armonie, Cracinul este momentul in care iti faci mai mult timp pentru ceilalti. Cracinul este momentul in care te concentrezi pe lucrurile care chiar conteaza cu adevarat. Craciunul este despre cum sa reunesti toata familia in jurul bradului, Craciunul este despre amintiri frumoase, Craciunul este pentru odihna, pentru o vorba buna de la cei dragi, Craciunul este pentru clipele in care poti sa faci ce vrei si tot ce in timpul anului nu apuci sa faci pentru ca nu ai timp. Craciunul inseamna dragoste, Craciunul inseamna sa “Enjoy the silence”. Craciunul inseamna liniste si pace.


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.