BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

29

September 2017

1

COMMENTS

Cum a fost la primul Red Bull SoundClash din Romania

Written by , Posted in Music

2 scene, 2 trupe, 1 invingator, multi oameni, SOLD OUT cu 10 zile inainte de eveniment, Polivalenta plina, o gramada de oameni cu tricouri cu Porc si hanorace cu Carla’s Dreams. Ne-am dat jos din Uber si am dat peste masinile Red Bull si ceva muzica care bubuia in boxe. Oamenii deja erau la intrare si asteptau. Toata lumea avea emotii. Fabuloasele sunt gata sa il sustina pe omul mascat. Eu stiu ca au facut alegerea gresita 🙂

Am intrat in forta si am ajuns in backstage. Toto (Deliric) era pe un puf, Doctorul se agita cu niste steaguri, Dobrescu incerca sa isi faca cafeaua, DJ Nasa vorbeste la telefon, Silent Strike are o doza de Red Bull in mana si asteapta sa “rada” de baieti 🙂 Oamenii erau relaxati. Am inceput o caterninca de 2 lei, glume de palier, la care radem doar noi. Apar si mascatii la un moment dat. Sunt multi. Oamenii de la Red Bull alearga peste tot. Aduc cate 5 fani pentru fiecare trupa. La CTC sunt 4 baieti si o fata. Plus prietenul fetei lasat afara pentru ca femeia se grabea sa il vada pe baieti. Deliric isi scoate camera si ii invita la vloggereala pe toti fanii. Oamenii plimba aparatul de la unul la altul. O sa vedeti treaba asta la Deliric. Timpul trece, emotiile sunt din ce in ce mai mari. Apare Grasu XXL si Guess Who. Se aude in boxe vocea lui Stefan: : “In 10 minute incepe treaba.”

IMG_7101

Primul Red Bull SoundClash din Romania a adus fata-n fata hip-hop-ul underground reprezentat de CTC si pop-rock-ul lui Carla’s Dreams. DJ Undoo e omul care sta la butoane la mijlocul ringului iar Despot e prezentatorul galei. The Warm Up – fiecare trupa canta 3 piese din repertoriul propriu. Asa ca sa fie clar pentru cine ai venit la eveniment. Daca mai era cazul 🙂 CTC incepe in forta. Insomniile lui Dobrescu se aud tare in boxe. Ma vad in fata scenei si cu unii dintre castigatorii biletelor. #TeamOtrava are 5 oameni la Red Bull SoundClash 🙂

Citeste si: CTC câștigă primul Red Bull SoundClash din România

Incepe runda 1: The Cover – fiecare trupa canta o piesa celebra in stilul propriu. Si ce pot sa scoata baietii de la CTC din Feeling good, a Ninei Simone este fabulos. Poezie. Fanii CTC au preluat controlul si au adus primele puncte in tabara rapului. Cred ca deja stiu cine o sa castige duelul din seara asta 🙂

Citeste si: FashionClash: Fabulous Muses vs Otravă

Runda 2: The Take Over – Carla‘s Dreams incepe o piesa, CTC o preia din mers si o continua in stilul lor, apoi incepe CTC si preia Carla’s… timp de 4 piese. A fost tare misto treaba asta. Fugeam de la o scena la alta. CTC ii da drumul la treaba. Globul de cristal. “O sa-ncerc sa citesc viitoru’ in globul asta al meu/Ca sa vad de-o sa fie mai usor sau daca o s-o ducem mai greu” Final de runda. Toata lumea tipa. Se pare ca fetele cu hanorace din gasca lui Carla’s Dreams tipa mai tare. Moldovenii castiga runda.

Runda 3: The ClashTrupele interpreteaza 3 piese proprii in 3 stiluri muzicale diferite: trap, simfonica si rock. Suna foarte bine ambele trupe, oamenii sunt foarte incantati, urletele sunt pe masura. Carla’s Dreams castiga runda. 

IMG_7111IMG_7116

Runda 4:The Wild Card – L-am vazut pe Grasu XXL in vestiar la CTC de la inceputul spectacolului. Era clar ca Maria si Ioana o sa rupa scena. Carla’s Dreams nu dorm in ghete. Au AS-ul in maneca. Si ce AS. Delia. Va las un pic din “Interzis nefumatorilor”.

Runda este castigata de CTC si urmeaza finalul. Cine a castigat prima editie Red Bull SoundClash. Toata lumea priveste ecranele. CTC – 489 – Carla’s Dreams – 488. OMG. Un vot. CTC pleaca de pe scena lor si vin peste Carla’s Dreams si toata lumea e fericita. Inca un episod in care imi confirma treaba asta. Cam cat de cool si cat de misto lucruri face Red Bull. Big-up.

IMG_7131IMG_7123


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.