BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

17

August 2013

2

COMMENTS

de ce imi place la godot

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Diverse

o sa incep o serie de posturi cu locurile care imi plac in bucuresti. pentru ca sunt pasionat de teatru si am crescut in teatru de comedie primul post despre locurile cool din bucuresti este despre un loc in care se joaca teatru.

Godot Cafe Teatru se numeste si a fost deschis in noiembrie 2010. pe scena de la Godot am vazut multe spectacole foarte bune si reprezinta o alternativa viabila si de calitate la tot ceea ce inseamna activitate teatrala in bucuresti. multe dintre spectacolele de la Godot se pot bate de la egal la egal cu spectacole de pe scena teatrelor consacrate.

adica eu am vazut spectacole mai bune decat la national sau la alte teatre din bucuresti. este un loc perfect pentru o iesire seara in ora alaturi de prieteni. exista doua scena: scena mare si sub scena.

ce ai de vazut la Godot?

daca vrei sa razi iti recomand o comedie foarte misto. “Cupluri” după David Lindsay-Abaire cu Diana Cavaliotti, Andreea Vasile, Tudor Aaron Istodor, Conrad Mericoffer/ Dan Radulescu, Irina Velcescu/ Cristina Florea. nu sunt subiectiv, cu toate ca andreea si diana sunt prietenele mele, insa spectacolul este bun iar actorii astia parca sunt alesi pe spranceana. toti sunt foarte talentati.

“Asta-i Tinerețea Noastră” după Kenneth Lonergan- regia: Radu Iacoban – cu: Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer – scenografia: Ana Ularu. este o comedie foarte misto. pe paul ipate il stiu de 10 ani…pe vremea aia era un pusti care juca alaturi de chirila in biloxi blues. si facea un rol formidabil. ioana – este prietena mea si este o actrita foarte talentata si un om deosebit iar mericoffer face un rol senzational. raman la parerea ca mericoffer este unul dintre cei mai talentati actori din generatia tanara.

“Dumnezeul de a doua zi” de Mimi Branescu – Regia: Claudiu Goga – cu Mirela Oprisor si Vlad Zamfirescu. pe mirela o stiu de la comedie de pe vremea cand eram pusti. este extrem de talentata iar textul sotului ei, mimi branescu, este minunat. despre vlad zamfirescu nu mai sunt prea multe de spus: este un actor senzational si mai nou un regizor foarte bun.

”Zaruri și cărți” de Sam Henry Kass | Regia: Florin Piersic Jr – cu: Florin Piersic Jr, Petre Fumuru. am ajuns sa scriu si despre prietenul mei fumuru. zaruri este un spectacol foarte misto, cu un text impecabil si cu doi actori pe care ii vedem foarte rar pe scena. din pacate.

“Marea iubire a lui Sebastian” cu: Rodica Mandache, Marius Manole, Ana-Ioana Macaria, Istvan Teglaș. este un spectacol care nu are cum sa te lase rece. este plin de emotie. este un spectacol despre iubire si despre toate lucrurile care se nasc dintr-o dragoste mistuitoare. un specatcol in care il puteti vedea pe marius manole – probabil cel mai talentat actor tanar pe care il are romania in momentul de fata.

”7 dintr-o lovitură” de Lia Bugnar | Regia: Lia Bugnar – cu: Ilinca Manolache, Anghel Damian, Cătălin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole, Maria Obretin. eu cand aud de un spectacol scris de lia bugnar vreau sa il vad in clipa urmatoare. este un mega talent femeia asta. si are langa ea o gasca de actori unul si unul. runcanu e foarte bun, ilinca e buna in draci, manole, obretin, lefter…unul si unul asa cum am zis mai sus.

biletele la spectacole au preturi cuprinse inre 20-35 de lei. o cola e 7 lei, o cafea e 9 lei, o sticla de vin e 39 de lei, o salata costa intre 8 si 19 lei, o portie de penne costa 16 lei iar un desert este in jur de 15 lei.

adresa este: strada Blanari nr 14, cea pe care este si club a – rezervari la 021 31 61 682 si 0736 414 244 (L-D 11:00 – 23:00) si la contact@godotcafeteatru.ro (L-V 10:00 – 17:00)

Sursa foto: teatrul.com


2 Comments

  1. Anca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.