BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

26

June 2017

1

COMMENTS

Despre intalniri frumoase si momente memorabile.

Written by , Posted in Film

TIFF este cel mai eclectic, mai viu si mai colorat mix pe care orice iubitor de film vrea sa-l traiasca. Festivalul inseamna intalniri cu oameni speciali, iubitori de arta, oameni care stiu sa se bucure in cel mai frumos mod de sarbatoarea filmului. Un eveniment eterogen, presarat cu intalniri frumoase si evenimente memorabile.

Pe langa selectia exceptionala de filme, cele 11 zile de TIFF 2017 au cuprins workshop-uri, concerte in aer liber, expozitii de arta in spatii neconventionale, intalniri cu mari actori si o noua sectiune dedicata VR Cinema screenings.

Am fost foarte placut surprins sa intalnesc la Cluj un brand devenit de curand partener al Festivalului, un brand care are deja o traditie in sustinerea celei de-a saptea arte. Anul acesta, Nespresso, cafeaua de lux cunoscuta in intreaga lume, cu membri marcanti in Clubul Nespresso printre care George Clooney, Matt Damon, Danny de Vito sau John Malkovich a intrat in povestea festivalului si a putut fi savurata in momente si spatii cheie ale Festivalului.

tiff2

InfiniTIFF, spatiul unde cinefilii au putut viziona filme VR, a fost una dintre atractiile evenimentului, unde Nespresso a surprins cu o serie de 5 filme scurte ce au putut fi vizionate prin celebrii ochelari, oferind detalii nestiute despre Columbia, renumita “tara a cafelei“.

Am trait o experienta senzationala, pe langa faptul ca am aflat cum se obtin sortimentele de cafea pentru care am o mare slabiciune. Experienta VR oferita de Nespresso face posibila interactiunea cu cativa dintre cei 48.000 de fermieri columbieni, cu care brandul colaboreaza. Va recomand cu caldura sa vizitati Boutique-ul Nespresso  unde puteti vedea seria de filme de numai 5 minute care va duce la propriu pe plantatia de cafea din Columbia.

tiff4

Implicarea Nespresso in sustinerea cinematografiei e binecunoscuta, brandul fiind partener al celor mai importante festivaluri de film: Festivalul de Film de la Cannes – 2017 este al zecelea an al parteneriatului, BAFTA, Festivalul de Film de la Berlin, Festivalul de Film Karlovy Vary si pentru al doilea an consecutiv, Festivalul International de Film “Transilvania”. M-am putut bucura de gustul cafelei in Piata Unirii, la InfiniTIFF in cadrul unor workshop-uri interesante sau la Casa de Cultura a Studentilor unde am vizionat “Una mujer fantastica” – un film in regia lui Sebastian Leto pe care il recomand cu mare drag.

tiff1

Pentru ca sunt un cinefil inrait si pentru ca vad 3-4 filme pe zi, mi-am incarcat bateriile savurand diversele sortimente Nespresso in pauzele dintre filme. Au fost 11 zile de filme foarte bune si intalniri inspirationale, alaturi de o cafea extraordinara si de oameni dragi. 

Citeste si: 9 filme pe care sa le vezi in 2017


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.