BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

15

October 2018

0

COMMENTS

“Dumnezeu le-a dat ingerilor aripi si oamenilor ciocolata”

Written by , Posted in Diverse

“9 din 10 persoane iubesc ciocolata. A zecea intodeauna minte.” Sunt vorbele cat se poate de adevarate ale lui John Q. Tullius. Cine a inventat ciocolata primeste in fiecare zi, cel putin, un gand bun de la un consumator de ciocolata. Pentru momentul ala in care o savureaza… Pana la capat 🙂 Postarea de astazi este si despre ciocolata si despre coltul meu neplictisitor din casa in care ma bucur, impreuna cu Diana, de ritualul nostru de seara.

Despre locul ala in care ne relaxam, ascultam muzica la pick-up, citim… La final de zi ne asezam acolo si ne bucuram de un moment al nostru.  E locul in care noi doi impartasim dulcele luat, cu 5 minute inainte sa inchida, de la magazinul de langa bloc.

Este coltul in care ne savuram linistiti ciocolata, in timp ce ascultam Placebo, Mumford & Sons sau Kendrick Lamar pe vinil, dupa o zi de alergat prin oras, intalniri si tot felul de lucruri care se intampla pe timpul zilei. Am simtit nevoia sa cream un spatiu acasa care sa ne inspire pe amandoi. Un fotoliu cu un pick-up langa, un birou inconjurat de carti si tablouri este locul perfect pentru noi. Recomand tuturor sa aveti un loc care sa va inspire si sa va relaxeze. Dar mai ales, va recomand sa va faceti timp pentru voi…

Prietena noastra Dana m-a vizitat acum cateva zile, ocazie in care a facut cunostinta cu locul nostru neplictisitor de acasa… si cu pisica noastra.  Despre vizita Danei la noi, vedeti mai jos… insa despre placerile nevinovate pe care ni le satisfacem in spatiul nostru de acasa, eu impreuna cu Diana, va povestesc acum.

Seara, dupa o zi plina, abia asteptam sa ne retragem in coltul nostru preferat si sa ne povestim unul celuilalt ce am facut peste zi. Stiu ca suna a cliseu si probabil ca toti facem asta, dar noi avem un ritual al nostru. Un ritual pe care astazi ne-am gandit sa vi-l impartasim. Este vorba despre ciocolata.

Si nu orice fel de ciocolata. Ciocolata alba. Nu conteaza ca e simpla, cu alune, cu fistic sau fructe de padure… doar alba sa fie. Stiti cu totii ca noi suntem un cuplu nonconformist, caruia ii place sa cunoasca locuri si arome noi. Intr-un dintre calatoriile noastre am incercat si ciocolata alba cu ardei iute.

Dar, ceva mai autohton, am descoperit sortimentul cu… “de toate”, de care nu ne mai putem dezlipi. Mai nou, ne place sa ne povestim ce am facut in acea zi la o tableta mare de ciocolata alba cu migdale, fistic si portocale. O combinatie geniala si neplictisitoare pe care o gasesti doar la Heidi.

Iar acum ai inca un motiv sa incerci Heidi Grand’Or (nu conteaza ca-i alba, neagra sau cu lapte) – pentru ca romanii isi iubesc locuinta si sunt tot mai interesati de arhitectura acesteia – asa arata un studiu care spune ca 95% dintre acestia detin o casa sau un apartament, facand Romania – tara din UE cu cei mai multi proprietari de locuinte.

Heidi are o campanie menita sa-i bucure pe romani si casele lor, creandu-le acestora spatii neplictisitoare prin intermediul unui concurs. Sunt 13 premii saptamanale si 91 de premii zilnice, de la lampadare, fotolii sau mese de cafea. Mai multe detalii neplicitisitoare gasiti AICI.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.