BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

23

September 2013

19

COMMENTS

EU trebuie sa ma schimb in primul rand

Written by , Posted in Diverse

Acum cateva zile ma gandeam fix la asta. La momentul ala in care te opintesti in ceva, momentul ala in care ti se pare ca ai in fata o poarta inchisa. Momentul in care te lovesti, momentul in care te panichezi pentru ca nu gasesti solutia de iesire. Momentul in care cei din jur nu te ajuta sa treci peste. Respira, trage puternic aer in piept…vorba mamei mele…orice problema are o solutie.

Exista una in care nu se aplica asta…dar nu despre ea vorbim astazi. Si primesc mesajul asta de mai jos…fix acum.

“In viata apar momente, in care ti se pare, ca totul merge pe dos. Am impresia, ca sunt Frumoasa din padurea adormita, care se trezeste la realitate si cu o claritate de roentgen descopera caracterele adevarate ale oamenilor din jur.

Chestia faina e ca imi vad si accept si propriile defecte, chestia nasoala e sa aflu, ca EU trebuie sa ma schimb in primul rand. Sa-mi resetez gandirea, sentimentele, valorile. Sa reevaluez relatiile cu cei din jur, sa dau un RESET si RESTART vietii mele si un ENTER doar celor, care merita.

Sa stiti, ca nu e deloc usor. Sa te schimbi pe tine insati. E nevoie de mult CURAJ.

Fizicul se lucreaza mai usor, mai o sala, un dans, mancare sanatoasa si aia e. Intr-un an maximum vezi rezultatele. Dar cat dureaza sa arunci molozul din suflet, pe care l-ai acumulat de ani de zile? Am citit in ultima vreme o gramada de lucruri despre asta, in carti, pe net, filmulete pe youtube…ma rog, tarot, zen, horoscop cutare si cutare, forta gandului, meditatie, karma, psihologie, etc… …SCRISUL e terapia facuta pentru mine…

Cand ma prinde un haos launtric ma asez la calculator, ca si acum de altfel, si incep un monolog cu inima mea. Si inima imi spune: iubeste-te, accepta-te si bucura-te de ceea ce esti si ce ai aici si acum! Calmeaza-te si ai incredere in viitor, TOTUL VA FI BINE!” Multumesc Tatiana.


19 Comments

 1. Klaudia
 2. ioana
 3. Agnes
 4. Amalia Coralia
  • Cineva
 5. vanessa
 6. Anda
 7. Tatiana
 8. vicini
 9. florin
 10. MONIQUE
 11. Cojocaru Evelina
 12. Rian
 13. monica
 14. Sim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.