BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

7

June 2016

1

COMMENTS

Everyday Is Like Sunday

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Diverse

Are Morrissey o piesa cu titlul asta si versurile suna cam asa:  “Everyday is like Sunday / “Win yourself a cheap tray”/ Share some greased tea with me / Everyday is silent and grey.” Postarea de astazi este despre cel mai uber cool, mai relaxat si mai de bun simt eveniment la care am fost anul asta: Sun’s Day Fest – cel mai tare picnic pe care l-a vazut Bucurestiul pana acum.

Evenimentul a avut loc duminica, 29 mai, la Palatul Mogosoaia si se afla la prima editie. Imi doresc sa fie din ce in ce mai multe pentru ca are toate premisele sa devina unul dintre cele mai cool evenimente care se intampla in Bucuresti. Chiar mi se pare ca lumea avea nevoie de treaba asta.

Este o alternativa foarte tare de a petrece o duminica asa cum trebuie. Intr-un loc frumos, cu mancare si bautura si cu o muzica misto. Chiar vorbeam cu Diana despre muzica. Era fix muzica care ne aducea aminte de copilarie si de adolescenta. De foarte multa vreme nu am mai auzit “Shy Guy” de la Diana King 🙂

DSC_7516IMG_0318IMG_0332IMG_0433DSC_7417

Sun’s Day Fest este un picnic boho care da startul distractiei din aceasta vara. Sub indemnul ,,Let’s chase the sun”, participantii veniti la picnic au venit imbracati cat mai relaxat si s-au bucurat de seturile stylish de picnic pe o patura colorata sau capite de fan. Am vazut oameni care se jucau bafminton sau volei, altii care se bucurau de aranjamente de la Palatul Mogosoaia: corturi boeme, sezlonguri relaxante, unii cumparau tricouri sau bijuterii chic, altii se delectau cu cocktailuri si tatuaje creative.

DSC_7360DSC_7508DSC_7541DSC_7967DSC_7814

Parteneri: Banca Transilvania, Martini, British American Tabacco, Pepsi Cola, Strongbow, LOFT Catering, Sephora, Exotique, Acustica, Ţiriac Auto.

DSC_7352DSC_7275DSC_7446DSC_7472

Sun’s Day Fest este un eveniment conceput sub forma unui picnic boho, presarat cu mult soare, distractie si cea mai buna muzica care te indeamna la party-ul perfect pe timp de zi.

Foto: The Storyalist

DSC_7612


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.