BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

21

October 2015

1

COMMENTS

Fotografiile care pot fi “purtate”

Written by , Posted in Diverse

Daca iti plac pozele facute de Alex Galmeanu si la fel de mult iti plac pantofii facuti de Mihaela Glavan…inseamna ca ce o sa gasesti in postarea asta o sa iti placa foarte tare.

Alex Galmeanu este cel care semneaza prima colectie din noua editie a proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan in octombrie 2015. Colectia capsula cuprinde sase modele de pantofi stiletto, realizati din material textil imprimat cu lucrarile fotografului.

“Invitatia Mihaelei se potriveste foarte bine cu toate cautarile mele recente in privinta experimentelor vizuale. As fi foarte incantat sa imi vad fotografiile “purtate” de catre cele care vor intra in posesia modelelor propuse de mine. Pentru acesti pantofi, am ales imagini realizate in exterior, pe strazi sau in lumina apusului soarelui. Cred ca e o legatura buna intre incaltaminte si ideea de a colinda si observa… stiletto-style de data aceasta. These shoes are made for walking” Alex Galmeanu

12072682_426754950862690_924113657150735230_nMihaela Glavan

Pantofii semnati de Alex Galmeanu pot fi comandati incepand cu data de 21 octombrie 2015, timp de o luna, in magazinul online sepala.ro, sau direct in showroomul Mihaela Glavan din str.Sabinelor nr.104, Bucuresti.

Urmatorii care vor semna creatii TouchedBy sunt: Otrava (Blogul lu’Otrava), Ioana Ciolacu, Noemi Meilman.  Daca vreti sa veniti cu idei…despre cum va doriti sa arate pantofii facuti de mine impreuna cu Mihaela..va astept sugestiile cu mare drag.

Mihaela Glavan

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Mihaela Glavan.

Mihaela GlavanMihaela GlavanMihaela GlavanMihaela GlavanMihaela GlavanMihaela Glavan


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.