BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

28

September 2016

2

COMMENTS

Hypno a facut cel mai recent videoclip Parov Stelar

Written by , Posted in Music

In vara vorbeam cu John care face Summer Well despre cat de tare este pentru cei de la Golan sa cante in deschidere la Parov Stelar in turneul european pe care il au anul asta. Acum am mai auzit una tare. Omul meu Bogdan Moldoveanu, aka Hypno, a realizat cel mai nou videoclip al trupei Parov Stelar.

Videoclipul aparține piesei Grandpa’s Groove și cuprinde cadre filmate în Delta Dunării și în București. Lansată oficial în cursul zilei de ieri, piesa a fost produsă de Parov Stelar în colaborare cu AronChupa și spune povestea unui pescar care visează să se îmbogățească, lâsându-și imaginația să apeleze la mitul „peștișorului de aur”.

„Colaborarea cu o trupă de talia celor de la Parov Stelar mă onorează. Propunerea a venit din partea managerului cu care Parov lucrează și care m-a contactat acum două luni. Am ascultat piesa și le-am trimis un script, împreună cu recomandarea de a filma clipul în România. De aici și până la implementare a fost doar un pas”, a declarat Hypno.

Piesa Grandpa’s Groove a fost difuzată pentru prima dată la cel mai cunoscut radio din Austria, iar videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a trupei. Peste 7.000 de like-uri și peste 750 de share-uri aferente postării respective au fost înregistrate în doar o zi de la publicarea acesteia.

PAROV STELAR – Grandpa’s groove from hypnoreel on Vimeo.

De-a lungul timpului, Hypno a semnat peste 50 de videoclipuri și mai mult de 150 de spoturi publicitare în diverse țări. Printre formațiile românești ale căror clipuri le-a regizat se numără Subcarpați, OCS, We singing Colours, Deliric și Lucia. În plus, regizează și filme de modă ce sunt selectate oficial la festivaluri de film de modă, iar în prezent lucrează la primul său scurt metraj.

hypno

Considerați de mulți drept fondatorii electro swing-ului, stilul unic în care combină jazz-ul cu electro a propulsat trupa Parov Stelar pe o poziție unică în lumea internațională a muzicii, BBC considerându-l pe Marcus Fuereder (fondatorul proiectului) drept unul dintre cei mai buni și mai activi producători europeni.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.