BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

3

April 2018

0

COMMENTS

Ideile bune incep cu o cafea buna

Written by , Posted in Diverse

Postarea de astazi este despre bautura mea preferata. Bautura pe care o consum in fiecare zi cu mare drag. Bautura care ne ajuta sa gandim mai rapid si mai clar, alungand starile de somnolenta si oboseala. Bautura care e responsabila de prietenii si care sta la baza multor relatii.

Astazi vorbim despre cafea si despre cum o puten savura ca pe o adevarata opera de arta. Este un exercitiu de imaginatie pe care o sa va rog sa il faceti toti bautorii de cafea alaturi de mine. In postarea de astazi o sa vorbim despre DAVIDOFF CAFÉ care se relanseaza intr-un nou ambalaj, mai modern si mai elegant, inspirat de stilul de viata contemporan. Este o cafea care se adreseaza iubitorilor de cafea care apreciaza calitatea si rafinamentul si pentru care fiecare detaliu conteaza.

Cafeaua despre care vorbim astazi vine in 3 sortimente. Elementul diferentiator pentru cele 3 sortimente, Rich Aroma, Fine Aroma si Espresso 57, este banda de culori care semnifica diferitele tipuri de cafea si gradul de prajire. Zona texturata ofera un contrast elegant cu linia portocalie, iar efectele metalice completeaza cu succes profilul modern. Si ca sa revenim la ce vorbeam la inceput o sa va invit sa va ganditi la ce opera de arta va duce cu gandul aceasta cafea. Fie ca este vorba despre o piesa de teatru, un concert (simfonie, opera, balet etc) sau o pictura. Si o sa le luam pe fiecare in parte.

DAVIDOFF Rich Aroma este o compozitie unica, cu o savoare intensa si aciditate placuta, completata cu note bogate de mirodenii si subtil fructata. Pentru a obtine reteta desavarsita si pentru a trai o adevarata experienta senzuala de lux, sunt special selectionate cele mai bune boabe de cafea Arabica. DAVIDOFF Rich Aroma este disponibila in variantele: cafea prajita si macinata si cafea instant. Cafeaua asta ma duce cu gandul la Oda bucuriei cunoscuta si ca simfonia a 9-a – una din cele mai renumite compoziții ale lui Ludwig van Beethoven. Mi se pare ca este fix din acelasi film.

DAVIDOFF Fine Aroma este o selectie premium de boabe Arabica destinata tuturor celor care sunt in cautare de experiente exclusiviste. Are o corpolenta medie si aciditate eleganta, completata de o aroma delicata si distincta, care iti ofera in fiecare picatura dorinta de a evada si a trai senzatii noi. Acest sortiment se va gasi in mod constant in magazine in variantele de cafea prajita si macinata si cafea instant. Pentru ca sunt pasionat de teatru gandul m-a dus la un spectacol care mi-a placut foarte tare si pe care il recomand tuturor celor care iubesc teatrul. Este vorba despre “Stage Dogs” un spectacol minunat cu Marcel Iures si Florin Piersic jr. la Teatrul Act.

DAVIDOFF Espresso 57 este cafeaua care iti trezeste simturile. Secretul Espresso 57 consta in  imbinarea perfecta a temperaturii cu timpul de prajire. Procesul delicat de prajire traditionala in tambur ofera boabelor de cafea o aroma completa si un gust caracteristic pentru espresso. Are o aroma catifelata cu usoare note de ciocolata, care iti va incanta toate simturile. Aceasta este disponibila in variantele: cafea prajita si macinata, cafea boabe si cafea instant.

Pentru ca iti trezeste toate simturile…asta m-a dus cu gandul la alt spectacol pe care l-am vazut in ultima perioada si care mi-a placut foarte mult. Este vorba despre “Desteptarea primaverii” – un  spectacol eveniment care se joaca la Teatrul Mic. Un mix perfect pe care il fac actorii tineri si extrem de talentati din trupa teatrului Mic printre care ii amintesc pe Silvana Mihai, Alina Rotaru, Alexandru Voicu, Ionut Visan, Alina Petrica, Marian Olteanu, Cezar Grumazescu, Razvan Krem Alexe, Gabriel Costin…si piesele LIVE cantate de Trupa FIRMA. Va rog din tot sufletul sa mergeti sa vedeti minunea asta de spectacol.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.