BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

24

May 2015

2

COMMENTS

Imagineaza-ti un loc unde orice este posibil.

Written by , Posted in Film

Am fost sa vad Tomorrowland cu Clooney si am fost surprins pozitiv. Pentru cei care privesc partea plina a paharului, pentru cei care isi doresc sa schimbe ceva, pentru cei care nu au incetat sa viseze, pentru cei care inca mai au speranta, pentru cei care cred ca pot sa traiasca intr-o lume mai buna….va invit sa vedeti Tomorrowland.

O sa redesoperiti simtul aventurii, o sa va urcati in montagne russe si o sa explorati o lume noua, o lume fantastica, o lume ideala. O care poate exista doar daca va doriti sa existe. Intrebarea e simpla: Tu ce ai face ca sa schimbi lumea? Care este contributia ta minora la schimbarea in bine a omenirii?

Ce ai face daca in tine 2 lupi dau o lupta crancena – pe viata si pe moarte. Unul dintre lupi este rau, este partea negativa din aceasta ecuatie si are toate caracteristicile negative. Iti spune mereu ca e cazul sa renunti, ca nu poti face mai mult, ca esti depasit de situatie, ca paharul este mai mult gol decat plin. Iar celalalt lup este cel bun, partea pozitiva. Lupul ala care iti da incredere, te face sa lupti pentru obiectivele pe care vrei sa le atingi. Intrebarea e simpla si raspunsul chiar il astept de la voi. Care lup o sa castige lupta? Si care este rapsunsul tau daca ai afla ca lupul castigator este cel pe care il hranesti chiar tu? Pana la urma…tu iti decizi singur soarta. De tine depinde in final totul. Tu alegi in ce barca vrei sa mergi. Tu esti singurul in masura sa decida pe cine sa hraneasca. Si mare atentie pe cine hranesti. Pentru ca daca ai inceput sa cresti raul e nasol..o sa se faca mare si o sa te devoreze. Citeste mai mult despre aceasta poveste.

Tomorrowland-2

Tomorrowland are reteta perfecta il el care sa iti produca buna dispozitie sis a te faca sa uiti de grijile din ziua respectiva. Tomorrowland este un film cu foarte optimist, cu un mesaj plin de curaj, un film care iti da entuziasm si care te incarca cu energie. Pleci din sala de cinema incarcat de ganduri pozitive si te gandesti ca desi nu ai in buzunar insigna care te poate duce in Tomorrowland – sunt sanse sa ajungi acolo doar pentru ca iti doresti asta foarte tare.

tommowland_a

Sinopsis

Legati de un destin impartasit, fostul baietel-geniu Frank (Clooney), blazat din cauza deziluziilor, si Casey (Britt Robertson), o adolescenta inteligenta si optimista, foarte curioasa in legatura cu lumea stiintei, pornesc intr-o misiune periculoaaă de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp si spatiu, cunoscut doar sub numele de “Tomorrowland” (Lumea de dincolo de maine). Ceea ce trebuie sa faca ei acolo schimba lumea – si pe ei – pentru totdeauna.

Tomorrowland-Stills-2015-Wallpapers

“Tomorrowland: A World Beyond / Lumea de dincolo de maine” a avut avea premiera pe 22 mai 2015 si am fost sa il vad la Cine Grand Auchan Titan. Va recomand locul cu mare drag. Are 7 ecrane, o capacitate totala de 950 de locuri, este amenajat foarte futurist, preturile sunt foarte bune iar popcornul cu caramel este genial.


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.