BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

7

February 2017

0

COMMENTS

Intoarcerea lui Relu!

Written by , Posted in Film

In decembrie 2014 scriam despre el: “Viata dubla, gust dublu, placere si nefericire duble.”acum o sa fac acelasi lucru. Ce veste buna.Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, produs în România, UMBRE, va avea premiera anul acesta la HBO.

Primul sezon al serialului UMBRE, care a avut premiera în decembrie 2014, s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România.

Anul acesta Șerban Pavlu se întoarce în rolul lui Relu Oncescu.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale?

Umbre 2

Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.  Cel de-al doilea sezon al serialului UMBRE este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică.

Bogdan Mirică și Igor Cobileanski semnează regia ambelor sezoane ale serialului UMBRE.

Bogdan Mirică revine în forță în 2017 cu noul sezon din serialul UMBRE, după ce anul trecut a câștigat premiul FIPRESCI al secțiunii „Un certain regard”, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes cu debutul său în lungmetraj – Câini.

Cel de-al doilea lungmetraj scris și regizat de Igor Cobileanski, Afacerea Est, a fost lansat în cinematografele din România în toamna anului trecut. Filmul a câștigat în luna noiembrie trei premii importante la Festivalul de Film Tallinn Black Nights. Ca și la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum Poziția copilului (regia Călin Peter Netzer), Câini (regia Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia Radu Jude).

Pavlu & Mirica_ UMBRE 2

Producțiile de ficțiune realizate până acum de HBO Europe în întregime în România sunt ÎN DERIVĂ, RĂMÂI CU MINE, UMBRE I, VALEA MUTĂ și UMBRE II.

Din partea HBO Europe, producătorii executivi sunt Antony Root, Wayne Henry și Steve Mathews, iar Alina David este producător.Casa de producție care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est, reprezentată de Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi. Responsabil pentru muzica serialului UMBRE este Adam Balasz, care a realizat coloana sonoră a peste 30 de filme și are o vastă experiență în producția muzicală. Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats. Primul sezon al serialului HBO, UMBRE, este disponibil pe HBO GO.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.