BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

24

December 2014

17

COMMENTS

“Viata dubla, gust dublu, placere si nefericire duble.”

Written by , Posted in Film

Fiecare om are ceva de ascuns. Fiecare om isi cauta cel mai simplu si mai usor drum pentru a ajunge la destinatie. Fiecare om este un luptator aflat in ring in fata unui adversar mai experimentat, mai mare, cu alonja mai buna, mai inalt si mai solid. Fiecare om se lupta pentru viata lui pana la ultima suflare in jungla asta in care traim, Din ce in ce mai dezumanizati, cu din ce in ce mai putine principii la purtator si cu din ce in ce mai multe compromisuri la activ…incercam sa vedem lumina zilei care vine.

“Durerile nu se uita, chiar fiindca sunt legate intr-un mod nemasurat de mare de conștiinta. De aceea, singurii oameni care au mult de uitat sunt aceia care au suferit mult. Numai oamenii normali n-au ce uita. ” – Emil Cioran, Pe culmile disperarii.

Relu este un om de familie. Are doi copii, o sotie si o viata dubla. Daca o intrebi pe sotia lui o sa iti spuna ca Relu este un biet taximetrist care munceste pentru a pune o bucata de paine pe masa. Si cu toate astea realitatea e putin diferita. Relu lucreaza ca recuperator pentru Capitanu’ – un mafiot local din Bucuresti. Niciuna din cele doua lumi (a familie si a mafiei) nu stie de existent celeilalte. Pana la un punct…Relu chiar reuseste sa tina totul sub control. Nu pentru multa vreme. Dup ace ucide accidental un om, el incearca sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai gaseste o cale de intoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce in ce mai apasatoare iar minciunile incep sa iasa la suprafata, una cate una.

Umbre_otrava_blogUmbre_otrava_blog
Ce are serialul asta in plus:

– Cel mai bun generic pe care l-am vazut vreodata la un serial HBO produs in Romania
– Cea mai buna alegere pentru rol principal: Serban Pavlu este cel mai pe val si cel mai talentat actor de film pe care il are Romania in momentul de fata.
– Cele mai bune dialoguri si glume pe care le-am auzit in ultima vreme.
– Increderea pe care o dau cei din echipa unor actrite extreme de talentate care au in fata o cariera foarte misto – prietena mea buna si extrem de talentata Andreea Vasile si Maria Obretin.
– Sergiu Costache – este in rolul asta exact ca manusa pe mana. Am redescoperit un actor tanar si extreme de talentat. Regizorii din Romania pot sa parieze pe el. Este foarte bun.
– Igor Cobileanski și Bogdan Mirica – nu cred ca mai este nevoie sa fac vreo remarca. La limita de jos a cerului este un film de vazut.

Primul episod al productiei HBO il poti urmari fara abonament pe HBO GO inca de pe 24 decembrie.

Duminica, 28 decembrie, de la ora 22:00, la HBO vor avea premiera primele două episoade ale serialului UMBRE. Aceleași episoade vor fi disponibile pe HBO GO fără abonament, pentru toți cei care vor accesa site-ul www.hbogo.ro. Ulterior, in fiecare duminica, HBO va difuza un nou episod din cele 8 ale serialului UMBRE.

“Nimeni nu ne obliga sa fim ceea ce suntem si nimeni nu ne obliga sa ramanem asa.”

Am si un concurs pentru voi: 3 truse de unelte pentru diverse intentii + 3 caiete caiete “Umbre” sunt gata sa ajunga la voi. Ce trebuie sa faceti? Sa va uitati la primul episod din serialul Umbre – care o sa fie difuzat pe 24 decembrie pe HBO GO – si sa caracterizati in 3 cuvinte primul episod. Concursul se incheie pe 29 decembrie la ora 8:00 AM. Bafta multa. Am ales castigatorii: Diana, Mihai si Madalina. Te rog sa trimiti un email cu subject: “concurs bloguluotrava” la office@hbo.ro cu adresa si numarul de telefon si cineva de la HBO o sa te contacteze in cel mai scurt timp. Multumim tuturor participantilor.

marineci-HBO_Umbre_promotionale-002 marineci-HBO_Umbre_promotionale-004marineci-HBO_Umbre_promotionale-005marineci-HBO_Umbre_promotionale-007marineci-HBO_Umbre_promotionale-008Umbre

Credit foto: Adi Marineci

“Viata dubla, gust dublu, placere si nefericire duble.” Anais Nin. Anais Nin – Henry si June.


17 Comments

 1. Sorin Puncea
 2. RazvanDCI
 3. Iancu alina
 4. Udangiu Anca Alisa
 5. madalina ducan
 6. Mihai
 7. Daniel
 8. Diana
 9. Laura
 10. Ema
 11. Radu
 12. Ema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.