BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

19

November 2017

0

COMMENTS

“Locuinta trebuie sa exprime omul.”

Written by , Posted in Diverse

Cautam un apartament in care sa ne mutam. Unul cu 3 camere. Ce vrem de la el? Sa fie spatios, terasa, zona buna. Daca ma puteti ajuta in acest sens va sunt recunoscator. Astept din partea voastra cat mai multe vesti pe tema asta. Primul pas l-am facut deja.

Am fost la Stejarii la lansarea proiectului Luxuria Domenii Residence. Zona e buna, apartamentele sunt ok, rezidentii isi vor putea  lasa copiii sa se joace afara fara griji pentru ca nu va exista trafic, zona este imprejmuita si pazita, cladirile sunt sigure, avand o structura moderna capabila sa reziste cutremurelor cu o magnitudine de 8 grade, si proiectate sa reziste in caz de incendiu – pentru ca nu se va folosi polistiren, ci doar vata minerala naturala si este prevazut cu un parc interior.

Complexul Luxuria Domenii Residence este situat in zona de nord a capitalei, fiind totodata conectat la zona centrala si la freamatul orasului, prin parcul Herastrau, restaurante si cluburi, dar si importante cladiri istorice. Zona Domenii este tot mai cunoscuta drept viitorul pol de business al orasului, unde se catalizeaza un important centru universitar si de business. In plus, zona din preajma Bulevardului Expozitiei, unde este amplasat complexul Luxuria, permite iesirea facila din oras (avand in apropiere gara, autostrada si aeroportul). Pe langa cele enumerate mai sus complexul beneficiaza de spatii generoase intre cladirile din ansamblul rezidential (100mx60m), in apartamente (tavanele se ridica la 2,80 sau chiar 3,00m), suprafete mari ale apartamentelor, cuprinse intre 54mp (studio) si 290 mp (apartament cu 4 camere).
IMG_8590IMG_8589 IMG_8587

Fiecare apartament beneficiaza de un spatiu optim pentru a permite rezidentilor sa savureze o cafea pe terasa sau un vin bun seara, bucurandu-se de lumina naturala. Exista putine cladiri in vecinătate, aşa încât locatarii se pot bucura de privelişte. De pe terasele şi balcoanele clădirilor cu 11 sau 12 etaje se va putea  vedea întregulu oras, de la parcul Herastrau pana in centru. Si inca un lucru important: lipsa traficului – intre imobile nu va exista trafic, datorita parcarii subterane proiectate pentru rezidenti. Plus sala de fitness la parter si servicii de securitate la intrare (personal de paza si serviciile de securitate centralizata, cu servere proprii de monitorizare).

luxuria 1luxuria 3luxuria 2

Luxuria este prevazuta cu intrare centrală cu zonă de recepție, un serviciu de concierge aflat la datorie și lobby. La nivelul clădirii,  se va folosi piatră în spaţiile comune, iar uşile de acces în imobile  vor fi de cea mai bună calitate. La fel şi lifturi, acestea vor fi de înaltă calitate şi de mare viteză. La interior, apartamentele vor fi prevăzute cu ușă înaltă de 2,35 metri, cu podele din lemn natural şi încălzire în pardoseală, ferestre din aluminiu cu trei straturi de geam, marmură în băi și bucătării. Si la capitolul design treaba sta bine. Raluca Buzugan și Vlad Simionescu de la compania VSA și echipa lor au proiectat clădirile și spațiile comune. Primele și ultimele două etaje ale clădirilor vor fi ventilate şi acoperite cu plăci speciale de tip Equitone. Interiorul apartamentelor este proiectat de Daniel Ciocosan, iar parcul este proiectat de Cerasella Cracun. Mai multe informatii gasiti aici.

P.S.: Blocurile din Luxuria vor fi printre primele clădiri din ECE care a obținut certificarea ecologică BREEAM. Piatra, lemnul, geamurile cu 3 straturi, pereții izolați cu vată minerală naturală şi zona verde care va acoperi 40% din suprafața terenului contribuie la această distincţie importantă pentru Grupul Impact.

Cateva detalii tehnice pentru cei interesati:

  • Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 2,25 ha, într-una din cele mai bune zone din București, între bulevardul Kiseleff și bulevardul Ion Mihalache
  • Luxuria va cuprinde 9 clădiri cu 630 de apartamente
  • Regim de înălțime – P + 8 / P + 11 / P + 12
  • Complexul rezidențial va avea peste 700 de locuri de parcare subterane pentru locuitori și locuri de parcare supraterane pentru vizitatori.

Termen de executie a constructiei si amenajarii (pentru intregul complex): ianuarie 2017 – iunie 2020

FAZA A1

Timp de dezvoltare: ianuarie 2017 – iulie 2019 – va include 4 cladiri cu 268 de apartamente. Mai multe detalii puteti afla in acest weekend la Salonul Imobiliar Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.