BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

3

July 2017

0

COMMENTS

Locul ideal pentru a da o petrecere intre prieteni ca pe vremuri

Written by , Posted in Bucurestiul meu

Stateam intr-o zi si vorbeam cu un prieten despre “unde iese lumea la dans in Bucuresti pe timp de vara?” Exista 2 mari si late locuri cu terasa misto unde iese lumea seara insa niciun loc cum mergeam noi pe vremuri la discoteca. Am inceput cautarile si am dat peste un loc mai vechi, un loc care imi place tare mult si despre care am mai scris cu ceva vreme in urma.

Insula de pace din cel mai frumos parc al Bucurestiului se transforma sambata seara in petrecerea Discoteq. Este o petrecere pe stil cuvinte chiar exista, lumea este invitata pe viu grai sau sms de catre oamenii care au locul asta minunat sau prietenii lor – oameni de incredere, in acest fel nu pot veni oameni neinvitati. Acest lucru genereaza o lume frumoasa pe care nu o gasesti decat aici. Clientul reprezentativ este educat, tanar, stabil financiar care vrea sa se simta ca la o petrecere in adevaratul sens al cuvantului, nu la o etalare de genti si oameni fake. Muzica are balls sunt melodii cool vechi si noi mash up. Inca ceva la Discoteq se rade! Pe bune! Si tot aici ai sansa sa te vezi cu oameni din filmul tau. L-am zarit pe Vintila la cel mai nou party 🙂

21

Muzica este un mix de anii 90 pana la muzica din 2017 iar ideea de distractie in mijlocul parcului mi se pare foarte tare. Asa ca ingredientele sunt cam astea…plus dans, racoarea noptii, multi oameni care iti sunt prieteni sau iti vor deveni, barmani cool care iti vor indeplini cele mai trasnite dorinte in ale cocktail-urilor si multe altele pe care le veti descoperi la fata locului.Vara asta #discoteq scrie pe tine!

31

Pentru cei care vor doar sa se relaxeze in liniste in mijlocul parcului exista niste chestii foarte bune de mancare din bucataria Miam Miam. Miam Miam este sora mai mica a Tete a Tete-ului careia ii place sa gateasca si sa prepare bunatati vegane si raw vegane. Gourmet Vegan Food for Naughty Vegans cum ii place sa se laude 🙂 Pentru ca aud din ce in ce mai multi oameni cu intolerante la diverse alimente, oameni care au renuntat la carne sau pur si simplu oameni care au devenit raw vegani – locul asta este o alternativa buna de a manca in oras. Sa nu plecati de aici pana nu incercati.

761
Naughty Vegan Curry, in a hurry (curry vegan cu arome intense, orez basmati infuzat, lipie indiana din faina integrală si smantana de caju), Hot Banana Burrito (burrito cu chili vegan din chipotle & linte verde, banane prajite si salsa), Japanese Garden Summer Rolls (pachetele de vara “Gradina Japoneza”: legume invelite in foaie de orez si sos de inspiratie asiatica) Everyday Summer Soup (supa crema miamiam, servita rece – eu am prins gaspacho cu pepene rosu), Asian Coleslaw.

8119

Iar la desert Frozen Cake, No Bake, Cheeseless Cake sau inghetata. Va las sa va inspirati de fotografiile de mai jos si sa mergeti in locul asta foarte cool. Si inca ceva. Nu uita de cuvintele cheie: #dogfriendly #chill, #relax #bikefiendly, #hamac, #apusuldinparc, #discoteq, #liniste, #lounge #books, #leagane.

121329252628


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.