BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

7

May 2016

0

COMMENTS

“Oamenii au vise cu ei zburand. Eu am visat azi noapte ca merg!”

Written by , Posted in Diverse

Cand juca era un dement. Imi placea de el. Era un baiat de bun simt, cu o freza ciudata, care se batea pentru orice minge si punea jos orice adversar. Imi placea de el si pentru ca avea vorbele la el si puteam sa facem stiri misto in perioada in care lucram la Pro TV la sport. Intr-o zi totul s-a naruit…si ma gandesc cu groaza cum de omul asta mai are putere sa mearga mai departe?

Dupa drama prin care a trecut, fosta mea colega, Alexandra a plecat la Utrech si de atunci ii este foarte apropiata lui Mihaita. Ea a scris foarte frumos despre evenimnetul asta care o sa fie luni, 9 mai.

“Pe 10 mai se implinesc 5 ani de cand viata fostului fotbalist al Stelei si al echipei nationale s-a schimbat complet, in urma unei accidentari. Dar povestea asta nu este despre un fotbalist, ci despre un supraom. Mihai Nesu este, de departe, cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodata. Si generos si modest. Nu ar zice niciodata ca are nevoie de ajutor. Dar se intampla ca acum sa aiba, iar sta in puterea noastra sa ii fim alaturi, pana nu va fi prea tarziu.

mihai2

Mihai are nevoie de terapii speciale, pentru ca muschii lui sa prinda un strop de putere. Iar de asta poate avea parte doar in SUA.  La cateva zile dupa accidentare am fost in Olanda si am vazut cum un stadion plin cu 30.000 de straini striga numele lui Mihai si flutura pentru el steagul Romaniei. Ei i-au fost alaturi atunci. Acum e randul nostru.

mihai

Nu am asteptari de la fotbalistii milionari in euro sa il ajute, ci de la noi, oamenii simpli. Haideti sa ii aratam ca nu este singur! Cumparati un bilet la evenimentul de pe 9 mai de la Sala Polivalenta sau faceti o donatie.  Si dati povestea lui mai departe. Pentru ca noi toti sa ne aducem aminte sa fim oameni. Uniti Pentru Mihai UNITI PENTRU MIHAI


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.