BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

15

May 2017

13

COMMENTS

Omul care vedea binele in toate!

Written by , Posted in Diverse

M-a invatat sa fiu mai bun, mi-a aratat ce e cel mal important in viata, mi-a aratat ce inseamna teatrul si m-a invatat sa il iubesc. Mi-a creionat in cel mai delicat mod relatia cu o femeie si m-a invatat sa merg, sa iubesc si sa stiu sa ma bucur de viata.

Imi aduc aminte cum avea rabdarea infinita cand avea o lingura in mana cu mancare pe care o transforma in avion si doar asa ma convingea sa mananc. Timp in care eu dadeam ture cu o motoreta din plastic in jurul unei mese. Imi aduc si acum aminte de terasa unde se intampla treaba asta. La fel cum imi aduc aminte cabina de la Teatrul de Comedie in care ma simteam cel mai bine din lume. Era un loc plin de magie unde puteai sa te transformi in orice personaj iti doreai.

Cateodata eram colonelui Versinin din Fuga lui Bulgakov, cateodata eram Farfuridi, cateodata ma imbracam in armura si eram soldat roman. Imi aduc aminte cu emotie primele zile in care ma ducea la scoala 12 din Constanta, imi aduc aminte petrecerile intre actori la care il imita pe Beligan. Imi aduc aminte de momentele in care mi-a arata de ce muzica clasica este divina si cat de frumos este sa o asculti la pickup. Imi aduc aminte primul concert la care am fost impreuna – Michael Jackson 1 octombrie 1992 pe 23 August. Imi aduc aminte cum am plecat cu greu dupa un show cu artificii de care nu vazusem pana atunci niciodata. Omul asta m-a invatat m-a invatat cam tot ce stiu acum. Omul asta mi-a aratata cam tot ce stiu acum. Omul ata mi-a trasat o cale pe care merg cu drag cu el in minte. El mi-a insuflat pasiunea pentru teatru, pentru muzica, pentru arta. Datorita sensibilitatii lui sunt astazi omul care sunt.

“Nu te juca cu aia, vezi ca nu-i bine asa”
“Ai grija cand treci strada sa te uiti in stanga ta”
“Cand mergem la padure am sa-ti fac, daca inveti, un arc cu sageti”

Timpuri Noi – Tata

KV_Gillette-Fathers-Day

Exista o initiativa care trebuie incurajata. Exista cineva care vrea ca si ei sa primeasca ce merita. Pentru ca si tatii sunt cei care contribuie in tacere la educarea copiilor poate ca ar fi timpul sa le oferim recunostinta pentru toate lucrurile marete pe care le fac sau le-au făcut pentru noi.

Postarea de astazi este despre Ziua Tatalui. Pentru asta Gillette ii incurajeaza pe oameni sa isi sarbatoreasca tatii si sa le ofere cadouri in aceasta zi sau chiar in perioada imediat dupa. Pentru cel mai bun sfat pe care l-am primit in momentul in care aveam mai mare nevoie de el, pentru momentele frumoase petrecute alaturi de el, pentru lectiile pe care le-am invatat de la el, pentru sprijinul pe care l-am de la el, pentru povestile de viata, pentru tot ce inseamna pentru noi. Pentru toate cele de mai sus tatii nostri isi merita ziua lor. Cu ocazia Zilei tatalui (care a fost declarata oficial in Romania in cea de-a doua duminica a lunii mai), Gillette lanseaza o serie speciala de pachete promotionale, care pot fi folosite drept cadouri pentru tati (seria “Ce e mai bun, pentru cel mai bun tată”).

Am si un concurs pentru voi. Ofer 10 pachete promotionale Gillette la 5 castigatori care isi spun propria poveste legata relatia cu tatal lor. Cea mai tare poveste devine guest post pe blog. Adica o sa fie primul guest de pe blogul meu. Succes.

Gillette-special-pack_fathers day


13 Comments

  1. Ionuț Adrian
  2. Beatrice Dobre
  3. Stefan
  4. aNNa Anny
  5. Mihnea
  6. Bianca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.