BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

6

December 2013

23

COMMENTS

Suntem muncitori mici intr-o mare fabrica de vise

Written by , Posted in Teatru

“Luptăm pentru fericire sau pentru ceea ce credem noi că înseamnă fericire. Uneori suntem sportivi pe un teren alunecos. Avem numere pe spate și pe față și în cap și în suflet.

Dansăm cu corpul tensionat,  cercetăm  forma sa alterată, radiografiem până la organe şi dincolo de organe, căutăm în memoria afectivă, colectivă şi individuală, pentru ca în final să găsim o cale cât mai sinceră de a ne exprima.

În Camera 0001 ne permitem să fim imprevizibili. Tot ceea ce se întamplă între noi e un conflict imens pentru că ne iubim imens. Nu vrem să impresionăm. Cea mai mare dorință a noastră este să reușim să fim sinceri. Și nu acceptăm compromisul, ne dezgolim complet.

Suntem  muncitori mici  într-o mare fabrică de vise dar trișăm din când în când și introducem în lotul zilnic visul nostru cel mai intim.”

camera de vise

Sunt cuvintele coregrafei Simona Deaconescu despre ultimul sau spectacol de dans, “CAMERA 0001 | FABRICA DE VISE”, prezentat duminica, 8 decembrie, ora 19:30, la Centrul National al Dansului Bucuresti. Spectacolul va fi urmat de proiectia filmului de dans “Silent Places” (regia si coregrafia: Simona Deaconescu, Director de imagine: Oleg Mutu).

fabrica-de-vise

Puteti castiga 2 invitatii duble la acest eveniment daca raspundeti, pana pe 7 decembrie, ora 23:00, la intrebarea: Ce inseamna fericirea pentru tine?

Cele mai interesante doua raspunsuri castiga :).


23 Comments

 1. Andreea
 2. Andreescu Alexandra
 3. ANDRA MARAVELA
 4. Hurchi Dan
 5. Dima Diana
 6. Marius Capatina
 7. Alex Vaduva
 8. Tudor Liliana
 9. Angela
 10. Helen
 11. ramona
 12. ramona
 13. Mihaela Sandu
 14. Nicoleta Stanciu
 15. Sinziana Stefanache
 16. Diana
 17. Maria Ionescu
 18. Maria Ionescu
 19. Simona Gherca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.