BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

3

April 2015

2

COMMENTS

Primul smarthpone cu personalitate

Written by , Posted in Diverse

Acum cateva zile vorbeam cu un prieten si ii spuneam ca am nevoie de un telefon nou. Cum sa fie? Nu stiu…sa faca poze misto, sa se miste netul bine, sa tina bacteria mai mult. Si azi primesc unul acasa. Si nu e un telefon ca toate celelalte…am primit un telefon cu personalitatea mea. Si nu e gluma.

LG AKA WOOKY este primul smartphone cu personalitate. De exemplu cand conectezi castile la telefon, Aka isi va pune si el castile sau daca vrei sa il trezesti trebuie doar sa atingi partea superioara a ecranului de doua ori si te vor saluta ochii prietenosi situati deasupra mastii ca sa iti incepi ziua cu un zambet.

Cum sta treaba cu prognoza meteo? Simplu. Conecteaza telefonul cu aplicatia meteo LG Weather si vei observa cum AKA reactioneaza in functie de temperatura din orasul in care te afli. Privirea lui Aka nu se schimba intre 1-29 grade Celsius insa atunci cand temperatura scade sub 1 grad Aka scoate aburi si cand temperatura creste, Aka transpira.

05_H788N_Battery_Charging

Cand vei incarca bateria telefonului, ochii lui AKA iti vor indica cata energie a acumulat.

Cele 4 versiuni au fiecare cate un nume – Eggy, Wooky, Soul si YoYo. Eggy este cel galben si se indragosteste rapid, Wooky este alb, știe sa vorbeasca slang, e amuzant, impulsiv si intimideaza pe oricine, YoYo este roz si are probleme cu dieta, iar Soul este negru si adora muzica.

AKA WOKKY, craver of all good and tasty things in life este noul meu smarthpone cu personalitate si ma bazez pe el de acum inainte si vreau sa ma ajutati sa il fac castigator. Si ma revansez fata de voi. Va ofer telefonul votat de voi drept premiu.

Cei de la Quick Mobile au un concurs pe site “Batalia smartphone-urilor cu personalitate” Eu am votat cu WOKKY iar voi trebuie sa va alegeti personalitatea care va reprezinta: SOUL – a jazzy and emotional AKA who knows nothing but music, beat and melody, AKA YOYO – craver of all good and tasty things in life si AKA EGGY – a playful one who sure knows how to fall in love, even at first sight.

Intra AICI pentru a vota.

bloguluotrava_LG_AKA_WOOK

Telefonul/personalitatea care strage cele mai multe voturi va iesi invingatoare iar din cei ce au votat acea personalitate se va alege prin tragere la sorti un castigator. Restul concurentilor, ce au votat alte personalitati, intra in tragerea la sorti pentru o bratara fitness wirless ca aceasta.

Campania se desfasoara in perioada 03 – 13 aprilie.

bloguluotrava_LG_AKA_WOOK


2 Comments

  1. OVIDIU Baltag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.