BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

10

January 2014

11

COMMENTS

Probabil cel mai frumos lucru pe care poti sa il faci pe Facebook

Written by , Posted in Diverse

“Dragostea inseamna sa nu fie niciodata nevoie sa spui “Imi pare rau”. Asa zicea Oliver Barrett in Love Story. In sfarsit am vazut pe Facebook o treaba foarte misto. Nu doar statusuri triste in care ne plangem de mila pentru ca ne-a parasit iubita, suntem blocati in trafic sau suntem sucariti pe politicienii care ne conduc.

Cu un like nu se face primavera..insa cu like-ul asta – pe care eu deja l-am dat – s-ar putea sa se faca vara in viata acestu om.

Il cheama Alex Puica, a facut o pagina de like-uri si vrea sa stranga 100.000. Scopul e cel putin nobil. Vrea sa se casatoreasca cu femeia vietii lui. Si cum in dragoste nimic nu e simplu…a dat de belea. Tipic. Familia fetei nu e prea multumita de el. De parca in momentul in care te indragostesti inima verifica cardurile pe care le avem in buzunarul de la piept exact asa cum ne scaneaza aparatele la aeroport.

Daca Romo avea Facebook proceda fix ca Alex. Pana o sa gaseasca un job mai bine platit, pana o sa prinda o mostenire de la o bunica mai instarita sau sa castige la loto…omul nostru incearca marea cu degetul sau mai bine spus nunta cu Facebook-ul.

Vrea sa stranga 100.000 de like-uri. Are deja 6000 in prima zi. Ceea ce e wow. Eu m-am gandit sa il ajut. Treaba nu e foarte complicata. In Romania sunt 6,6 milioane de utilizatori de Facebook, eu am pe pagina 76.000 de prieteni. Pe care ma bazez. Chiar nu cred ca e foarte greu sa ii facem un bine acestui om. Imi place de Romeo asta modern pentru ca nu isi linge ranile pe Facebook, nu e din categoria celor care pun poze cu caini loviti ca sa adune like-uri si nu si-a facut poze selfie ca sa vedem cum arata. Omul vrea sa faca un gest frumos. Hai sa il ajutam.

De ce il sustin pe Alex Puica? Pentru ca nunta 🙂

Pagina despre care va vorbeam o gasiti AICI

Foto: Siluk.ro


11 Comments

  1. dan
  2. grigore
  3. Simona
  4. francisc
  5. Radu
  6. Teo
  7. Mariana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.