BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

25

November 2015

0

COMMENTS

“Sensibilitatea fiecaruia este propriul sau geniu.”

Written by , Posted in Diverse

Unii cred ca sunt privilegiati ca au parte de el, altii sunt fericiti ca nu il au. Unii se bucura pentru ca simt altfel viata, altii sunt fericiti ca au scapat de sentimentul asta si astfel viata le este mai usoara. Azi vorbim despre un sentiment frumos, unul dintre cele mai frumoase din lumea asta.

Unora li se face pielea de gaina cand asculta primele acorduri ale melodiei lor preferate, altii lacrimeaza cand revad o persoana pe peronul unei gari. Unii se lumineaza la fata cand primesc o veste buna, altii pur si simplu sunt captivati si extrem de fericiti cand vad un spectacol de teatru foarte bun. Postarea de astazi este despre sentimentul pe care unii oameni il adora si pe care altii il cred o corvoada.  Schopenhauer spunea ca “Toti oamenii ilustri sunt melancolici geniul fiind adesea dublat de o mare sensibilitate.” Sensibilitatea este o calitate. Cu toate lucrurile care pleaca din ea. In postarea aceasta vorbim despre un remediu pentru sensibilitate. Pentru cei care au pielea sensibila. Exact cum este si cazul meu.

One product. Any style

Postarea de astazi este pentru barbati…dar cu  bataie la femeile de langa ei. Am citit un studiu potrivit caruia 60% dintre barbati au declarat ca pielea fetei devine sensibila in urma barbieritului, provocandu-le iritatii. Pentru toti cei care se afla in aceasta oala – Phillips, producatorul numarul 1 in lume de aparate de ras electrice, a realizat Phillips Shaver S 7000, care elimina iritatiile ce apar dupa barbierit, cauzate de trecerea repetata a aparatului pe piele. A ajuns acum 2 zile la mine acasa si l-am testat. Pot sa va spun urmatoarele lucruri despre el:

  • Riscurile de accidente (taieturi) scad la 0 – in comparatie cu lama
  • Chiar daca este un cost mai ridicat… in timp investitia se amortizeaza prin o serie de avantaje. Ba chiar scad costurile pentru ca nu mai este nevoie de produse speciale contra iritatiilor.
  • Siguranta – fara iritatii si infectii
  • Masaj facial
  • Barbieritul poate sa fie si umed si uscat
  • Agresivitate mai scazuta pe piele

3 4 5

Aproximativ o treime dintre barbati au probleme legate de sensibilitatea pielii, care, pe langa disconfortul creat, ii poate jena si le poate afecta increderea in sine. Aceasta tinde sa fie o problema care nu este discutata deschis, iar barbatii mai degraba cauta metode de a se obisnui cu aceasta problema in loc sa caute o rezolvare. Majoritatea prefera sa se barbiereasca la cateva zile sau sa cumpere lotiuni si creme care rezolva problema doar temporar, insa aceste obiceiuri nu le permit sa se barbiereasca confortabil zilnic.

Tocmai de aceea, Philips S 7000 este special conceput pentru a elimina disconfortul si pentru a le permite barbatilor sa se rada cu un confort maxim în fiecare zi. 85% dintre barbatii care au testat Philips Shaver S 7000 au declarat ca acesta reduce considerabil frecarea si ofera un barbierit mai confortabil decat modelele anterioare. Multumita tehnologiei Inele Confort, Philips Shaver S 7000 face barbieritul mai usor si placut.

Daca iubitul vostru se incadreaza in ceea ce am scris mai sus…am o propunere pentru voi: Un cadou perfect pentru sarbatorile de iarna – Philips S 7000, primul aparat de barbierit special creat pentru barbatii cu pielea sensibila.

Si eu sper ca il voi primi cadou, cine stie…

1

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.