BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

29

July 2020

0

COMMENTS

Sneakers-ii cu care stai cel mai bine in teren in vara asta!

Written by , Posted in Diverse

Fa o editie limitata de sneakersi cool si hype-ul pentru ei o sa fie super mare in comunitate. Am tot vazut discutii despre aparitia acestor sneakersi si poate nebunie totala este ca inca ei nu se gasesc la noi. 

Comunitatea oamenilor pasionati de sneakersi a crescut foarte mult in ultima vreme. Asta o zice in primul rand numarul magazinelor care se deschis pe banda rulanta si la noi apoi numarul tot mai mare de oameni care sunt pe Sneaker Market. Deja nu se mai poate vorbi despre nisa celor pasionati de sneakersi. Nu mai este demult o nisa. Si pe fondul asta apar tot felul de colaborari, de editii limitate. Si despre asta este postarea de astazi. 

De la inceputul lunii iulie deja pe tot felul de pagini de Facebook si Insta oamenii din Romania vorbesc despre pantofii sport branded Lidl. Care la noi nu se gasesc si pe care ii vad tot mai des pe diferite site-uri din domeniu de afara. E o mega nebunie cu ei. Din 2 iulie au intrat in oferta Lidl din Olanda la pretul de 15 euro si tot de cam atunci am vazut discutii despre ei si la noi.

Am vazut o tona de comantarii in diverse postari in care lumea se intreba cand o sa apara si la noi. Am vazut o fotografie cu perechea de sneakersi care a devenit virala. Era peste tot. Si comentariile curgeau. Am vazut fotografia pe Mixmag, WAG1 Magazine, Jifi, Alrimaoff, Good Side Bad Side Clothing si logic pe Sneaker Market si pe Sneakerheads Romania.

Si pentru ca hype-ul in jurul acestui produs a fost urias – Lidl Romania – chiar daca nu are in oferta si la noi perechea de sneakersi – a facut o treaba foarte buna pentru comunitate si a facut un concurs pe pagina de Facebook Lidl Romania unde a dat 30 de perechi. Peste 800 de oameni care s-au activat si au participat. Concursul s-a incheiat, insa castigatorii urmeaza sa fie anuntati.

Cop or drop? Mie imi plac grav.  Colorway-ul e mega cool si fresh, ei au ceva din Huarache care mie imi place foarte tare, se potrivesc perfect cu un tricou alb si o pereche de jeansi sau o pereche de pantaloni scurt si cred ca pentru orice pasionat de sneakersi sunt mana cereasca. Adica nu au cum sa lipseasca din colectie. Asa ca o sa va dau 2 vesti. Una este ca ei nu se vor gasi in magazinele Lidl de la noi in urmatoarea perioada insa e bine sa ma urmariti pe Insta zilele urmatoare pentru ca am o surpiza mare pentru voi. Nu zic mai multe. Insa e de bine. Promit 🙂 #aLidlSurprise #MeritiSaFiiSurprins 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.