BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

29

June 2013

47

COMMENTS

“spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti”

Written by , Posted in Diverse

pare un lucru banal insa foarte multi oameni se feresc de el. se feresc sa spuna ce simt si ce vor fix in momemtul in care simt si vor. de multe ori relatia este un joc de-a soarecele si pisica.

daca spui asa inseamna ca vrei sa faci exact invers si tot asa. din ciclul ii trimit mesaj dupa nu stiu cate ore nu imediat dupa ce el l-a trimis. mama mea imi spune mereu sa ma bucur de fiecare moment fix asa cum vine el si sa fac tot ceea ce simt fix in momentul in care simt. oamenii se feresc de asta. se feresc sa spuna lucruri, se feresc sa spune lucruri frumoase insa nu se feresc sa isi consume energia pe lucruri care chiar nu conteaza. e mai ok sa te certi cu persoana de langa tine pe o tema oarecare decat sa va canalizati energia spre lucruri care conteaza. e omenesc sa vezi din zece pahare de cristal unul ciobit decat sa te uiti la cele noua care sunt perfecte. e mai simplu sa te certi pentru o tampenie decat sa spui un lucru frumos. e mult mai simplu sa distrugi. mereu a fost asa. poti sa ii spui ca e frumoasa, ca esti indragostit de ea, ca ai emotii cand o vezi, ca ii sta bine imbracata in alb si negru, ca iti place sa o vezi si dimineata fara machiaj. nu inseamna ca nu esti barbat daca ii faci complimente, daca ii spui zilnic ca o iubesti, daca o strangi tare de mana cand mergeti pe strada, daca o saruti in mijlocul hypermarketului cu multa lume in jur.

“Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strâns si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu păzitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.” Gabriel Garcia Marquez

de multe ori cand sunt cu tine faci gestul asta: ma strangi in brate si imi pui mana la inima. apoi imi spui ca inima mea bate ciudat si ca iti place la nebunie cum imi bate. cand faci gestul asta ma gandesc la Cayetano si la Sierva Maria. – “Despre dragoste si alti demoni”

“Cayetano ii lua mana Sievrei Maria si si-o puse pe inima. Ea simti inlauntru zbuciumul furtunii.
– Intotdeauna sunt asa, spuse el.
Si, fara sa-i dea timp groazei, se elibera de fierea tulbure ce nu-l lasa sa traiasca. Ii marturisi ca nu trecea o clipa fara sa se gândeasca la ea, ca tot ce manca si bea avea gustul ei, ca viata era ea, la orice ora si pretutindeni, cum numai Domnul avea dreptul si puterea de a fi, si ca bucuria suprema a sufletului sau ar fi sa moara impreună cu ea.
– Si acum?
– Acum nimic, spuse el. Mi-e de-ajuns ca stii.”

Cartea o gasesti aici.


47 Comments

 1. Cineva
  • Samscky Margareta Renate
 2. scrum
  • scrum
  • Ana
   • scrum
    • scrum
  • Ali
  • Samscky Margareta Renate
  • scrum
 3. Victor
 4. Iris
 5. anca
 6. R
 7. gabi
 8. natalia
  • valentina
 9. natalia
 10. andreea
 11. Valentin
 12. jullie
 13. Cristi
 14. Raresh
 15. cami
 16. Andreea
 17. alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.