BLOGU LU' OTRAVĂ

Sunday

16

June 2013

22

COMMENTS

vorbe frumoase

Written by , Posted in Diverse

mama mea este una dintre cele mai optimiste si pline de viata persoane pe care le cunosc. nu a existat problema in toata viata ei fara rezolvare.

este o femeie care crede cu tarie in bine si in toate lucrurile care deriva din asta. mama este cea mai optimista persoana care exista pe pamant. mama nu a fost pusa la pamant niciodata. a fost lovita de multe ori si mereu a avut puterea sa se ridice. moartea tatalui meu, pe care il diviniza este unul dintre ele, faptul ca a stat in coma 2 saptamani este alt moment extrem de greu prin care a trecut. si mai sunt cateva. insa mereu a avut puterea si forta de a trece peste.

a avut mereu puterea sa zambeasca, sa vada partea plina a paharului..puterea de a strange randurile si de a merge mai departe. cand eram mic imi spunea ca isi doreste sa fiu ca un tanc. sa nu ma poate pune la pamant nimic. azi vorbind cu ea la telefon imi spune.

“stiu ca esti intr-un moment foarte bun al vietii tale, simt asta si vreau doar sa iti spun un singur lucru. vreau sa te bucuri de fiecare moment fericit al vietii tale, sa te bucuri de tineretea ta, sa te incarci cu fiecare moment fericit si din incarcatura asta sa treci si peste momentele dificile. va imbratisez cu drag pe amandoi”….fara cuvinte


22 Comments

  1. Roxanna
  2. mada
  3. maria
  4. miruna
  5. Irina
  6. OANA
  7. rodix
  8. Codin
  9. Chance
  10. Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.