BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

6

July 2013

16

COMMENTS

cand ai cel mai bun material din lume..iti ramane doar sa construiesti

Written by , Posted in Diverse

ma intalnesc intamplator cu una dintre prietenele ei inr-un club, marti seara la un party al actorilor. si imi spune bucuroasa si cu un mare zambet pe fata “mi-a povestit despre tine. cand ne-am vazut ultima oara. i se vedea ceva in ochi. radia de fericire. i-am spus ca ma bucur enorm pentru ea ca l-a intalnit. ca te-a intalnit”.

sentimentul e fix asta de aici: fericirea nu se striga in gura mare…fericirea se vede pe fata. acum un an de zile iti spuneam ca te-am visat. eram impreuna in provence, tu conduceai o decapotabila. pe vremea aia nici nu ne schimbasem doua vorbe fata in fata. cum sa nu crezi in destin? cum sa nu crezi in lucuri care se intampla asa..aparent din nimic. azi ma trezesc la tine in pat si nu ma mai satur sa te privesc. seara imi spui ca ai avut o zi mai nasoala si ca arati oribil…ca nu vrei sa te vad asa. insa tu esti mereu frumoasa. si iti spun asta de fiecare data. pentru ca asta este purul adevar. ti-am spus si o mai repet tu ma construiesti cel mai frumos. asa cum spui si tu “esti cel mai frumos om din viata mea si cum esti tu cu nimeni nu a fost niciodata”. fix asta simt si eu. fericire si liniste. ca sa citez dintr-un post mai vechi asta e fericirea pe care o aduci.

“fericire e cand mergem in parc si bagi mana in boca della verita si citesti biletelul ala, fericire e cand radem amandoi ca tampitii la o gluma de rahat, fericire e cand mi se aprinde ledul la telefon si am un mesaj frumos de la tine, fericire e cand ma strangi tare in brate fara motiv, fericire e cand imi spui ca ti-am lipsit in alea cateva ore in care nu ne-am vazut, fericire e cand dormi cocotata pe mine, fericire e cand ma saruti in somn, fericire e cand iti veghez somnul pana dimineata si iti numar respiratiile, fericire e cand mergem cu masina si ascultam o melodie care ne place la maximum si mai si cantam noi peste, fericire e cand iti dau mesaj ca sunt in fata blocului tau si tu tragi o pereche de jeansi pe tine si un tricou larg si mergem in parc, fericire e cand stam 2 zile in casa si nu avem niciun contact cu exteriorul, fericire e cand imi pregatesti micul dejun, fericire e cand imi saruti mainile din senin”

pana la urma astea sunt lucururile care chiar conteaza pe lumea asta: sanatatea, linistea, fericirea. cand ajungi sa gasesti un mix bun nu iti mai trebuie nimic. doar sa te bucuri de ea si sa claditi impreuna ceva frumos. caramida cu caramida.


16 Comments

 1. o ea
 2. Ela
 3. scrum
 4. Irinaasdf
 5. Anca
  • admin
   • scrum
 6. Alessia
 7. Anca
 8. DDDea
 9. vero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.