BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

21

April 2015

1

COMMENTS

Spune-mi repede trei lucruri pe care le iubesti.

Written by , Posted in Diverse

“In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi.” Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe lumea asta este prietenia. Postarea de astazi este una extrem de aproape de sufletul meu. Este un dialog intre doi oameni extraordinar de sensibili, talentati si extrem de frumosi.

Este un dialog intre Razvan Mazilu si Monica Petrica – varfurile dansului contemporan de la noi. Doi oameni pe care ii leaga o prietenie de o viata. Amandoi au 40 de ani si danseaza impreuna din adolescenta. Postarea de astazi este o poveste frumoasa despre prietenie, fair-play si profesionalism.

Block Bach 6

RazvanMonica, poti sa imi spui cand a fost cea mai fericita zi a vietii tale?
Monica – Ieri. pentru ca am avut spectacol, “Un tango mas.”
RazvanA fost al catelea spectacol dansat impreuna?
Monica – Iti dai seama ca le-am pierdut sirul. Doar cu “Un tango mas” au fost peste 150.

MonicaRazvan, care a fost turneul tau preferat in care am fost impreuna?
Razvan – Din tara sau din strainatate?
MonicaDe afara.
Razvan – Stai un pic… sunt mai multe. Grecia, cand in timpul spectacolului se auzeau de afara grevistii care manifestau. Sau Italia, cand am dansat vara in curtea interioara a unui palazzo de basm. Berlin, cand am pierdut avionul la intoarcere. China, unde nu am facut shopping din cauza ta. Japonia, unde ne simteam ca intr-un parc de distractii imens. Bruxelles, Praga, Ierusalim, Madrid…

RazvanSpune-mi repede trei lucruri pe care le iubesti.
Monica – Animalele, Rahmaninov, inghetata. tu?
RazvanSoarele, marea, bomboanele cu visine. Si trei pe care le urasti?
Monica – Boala, tristetea, florile rupte. Tu?
RazvanVulgaritatea, minciuna, sfarsitul spectacolului.

Razvan_Mazilu_Monica_Petrica_bloguluotrava

Teatrul Odeon are placerea sa anunte GALA EXTRAORDINARA A DANSULUI RAZVAN MAZILU & FRIENDS in zilele de 29 si 30 aprilie, de la ora 19.00 la sala Majestic.

Teatrul Odeon celebreaza Ziua Mondiala a Dansului (29 aprilie) printr-o Gala Extraordinara Razvan Mazilu & Friends ce va avea loc in zilele de 29 si 30 aprilie, la Sala Majestic. A devenit deja o traditie ca Teatrul Odeon sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Dansului. Anul acesta, Razvan Mazilu, coregraful Teatrului Odeon, a pregatit un spectacol in care a invitat dansatori, coregrafi si actori.

Gala Extraordinara Razvan Mazilu & Friends

Razvan Mazilu va dansa alaturi de Monica Petrica, Judith State, Ioana Marchidan, Vanda Stefanescu, Arcadie Rusu, Silviu Daniel Mititelu, Clubul TangoTangent si elevi ai Liceului de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti. Vor fi prezentate momente din spectacolele: Block Bach, Depeche Dance, Saraiman, Nesomn, Sell me dar si creatii originale, in premiera. Surpriza spectacolului vor fi momentele muzical-coregrafice pe care distributia musicalului de mare succes WEST SIDE STORY – Manifestul unei generatii le va interpreta live.

Razvan_Mazilu_Monica_Petrica_bloguluotrava

WEST SIDE STORY este un spectacol realizat de Razvan Mazilu si produs de Festivalul National de Teatru, a carui premiera a avut loc anul trecut pe scena Teatrului Odeon. Durata spectacolului: 2h (fara pauza) Pretul biletelor: 106 lei, 53 lei Biletele le gasiti AICI.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.