BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

14

November 2014

40

COMMENTS

Ultima dorinta a unei femei inainte sa semneze actele de divort si o poveste de viata

Written by , Posted in Diverse

“Ma gandeam la societatea in care traim. Si la amprenta pe care o pune asupra vietii noastre. Vezi tu, lumea, nu constientizeaza, cat de important e nivelul de trai, valorile societatii romanesti si cum ne afecteaza viata.

Am 37 de ani, sunt manager de resurse umane si sunt divortata. Am divortat dupa 7 ani de casnicie, in plina criza economica. Sotul meu, IT manager de succes, nu a dorit sa facem un copil din cauza ca e criza si ar trebui sa facem bani. Am avut si alte probleme de comunicare si de setare a prioritatilor in cuplu. El dorea succes si a sacrificat tot pentru asta.. iar eu incercam sa pastrez balanta – job si viata. Pana la urma s-a rupt. In ultimii 2 ani, am schimbat job-ul, am ales o companie mai mica cu o cultura organizationala echilibrata. Oficial sunt singura de 4 ani. Toti barbatii pe care i-am cunoscut, asemeni mie,  erau prea abositi de job-urile lor sau de afacerile lor, ca sa le pese de omul de langa ei. Nici macar nu am putut inchega o relatie din aceasta cauza. Toti isi doreau o relatie “friends with benefits”. Asa ca am ales sa raman singura.

Incep sa ma intreb, daca imi voi mai gasi locul in aceasta tara, in care toata lumea alearga dupa bani…dupa succes…dupa consum. Poate ca trebuie sa ma gandesc la o relocare… intr-o tara..cu un nivel de trai ridicat… unde lupta pentru supravietuire, nu au luat inca mintile si sufletele oamenilor. Dar mie imi place Romania, pentru mine e acasa. Si acasa e cel mai bine. Imi este groaza de rezultatul alegerilor de duminica. Daca iese Ponta….cred ca va fi momentul sa ma gandesc la un nou viitor in alta parte.” mesaj primit pe email de la Bianca.

Foto: Yu-Hong Kuo


40 Comments

 1. Daniel
  • angie
  • Georgiana
 2. Gabriela
 3. Petrut
 4. Nelu Rus
 5. Andreea
  • Hanganu Dorin
   • ileana
  • Adrian
 6. Lulu
 7. ionut
 8. Andreea
 9. Gigi
 10. xo
  • Sabina
 11. zanc
 12. crina
 13. nicolae
  • Nicoleta
 14. gabi
 15. Nicoleta
 16. Alexandra
 17. Me
 18. Madalina S.
 19. ciobanescu serban
 20. Madalina
 21. infernul
 22. Mihai Valentin N
 23. julia
 24. emy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.