BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

13

April 2015

2

COMMENTS

“Viata e facuta din bucati. Dintr-o bucata dai la toti.”

Written by , Posted in Teatru

Cand tragi linie…cel mai important este sa parcurgi momentele frumoase din viata, sa iti aduci aminte de lucrurile placute pe care le-ai facut si sa inveti…mereu sa inveti de la cei din jur. Mare lucru este ca un batran sa spuna ca are ce invata de la cei tineri. Este unul dintre cele mai frumoase lucruri…sa ai intelepciune si sa nu te incerce gandul ala daunator…autosuficienta.

Mai jos este discursul actritei Eugenia Bosanceanu la Gala Premiilor Gopo 2015. Cel mai frumos si mai emotionat moment din gala. Actrita a fost recompensata pentru intreaga cariera.

“Am fost fericita, am fost norocoasa, am fost primita cu bratele deschise in cinematografie. Ii iubesc pe toti oamenii cu care am lucrat. Vreau sa multumesc si eu tuturor oamenilor de calitate care m-au inconjurat in toata cariera mea…de la profesorii mei pana la colegi si regizori. Cand incepeam lucrul la un film eram o familie. Ne certam, ne impacam…eram o familie. Bucuria mea cea mai mare este ca merg pe strada si sunt recunoscuta. Chiar si asa in baston. Eu cu tineretul am avut o relatie senzationala. Am invata de la fiecare tanar cu care am lucrat. Am jucat in peste 30 de filme ale studentilor de la regie-film. Filme fara buget. Ii iubesc pe toti cei care au facut cariera. Ma bucur cand ii intalnesc. Si mereu ai ce invata de la un tanar care acum incepe meseria. Eram numai ochi si urechi la filmari. Asa de interesant este sa vezi un talent care se dezvolta. Viata e facuta din bucati. Dintr-o bucata dai la toti. Imi cer scuze ca nu mi-am scris discursul…dar nici nu vedeam sa il citesc. ”

Eugenia Bosânceanu

Sursa foto: Siluk Photography – face si fotografii de nunta. Le gasesti pe www.siluk.ro

Sursa foto: Premiile Gopo Facebook


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.