BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

30

June 2014

47

COMMENTS

VIATA este scurta. Lasati despartirile si iubiti.

Written by , Posted in Diverse

Am scris despre asta si o sa mai scriu. O sa scriu pana o sa reusesc sa conving macar un om ca am dreptate. Pana cand o sa inteleaga macar un om ca in viata important este sa construiesti. Nimeni nu a ramas in istorie pentru faptul ca a daramat o cladire, nimeni nu a ramas in istorie pentru faptul ca a distrus ceva. Oamenii care au construit au fost mereu cei care au fost in centru atentiei. Ei sunt priviti cu mandrie. Asa e si in viata.

Din goana asta nebuna pe care o avem zilnic suntem dispusi din ce in ce mai des sa inchidem paranteze, sa rezolvam totul rapid, sa tragem linie repede, sa calculam, sa vedem care e clasamentul, daca stat tot timpul pe plus. Viata te invata ca nu e asa. Ca exista suisuri si coborasuri si ca doar impreuna puteti urca. Viata, relatia cu persoana iubita, cu prietenii, cu familia. Totul este un montagne russe. Si cu sigurnata daca incerci sa construiesti ceva alaturi de omul de langa tine..la final cladirea o sa straluceasca. O sa o remarce toti, o sa fie un exemplu pentru toti cei din jur. Orice problema poate sa-si gaseasca solutia in momentul in care oamenii care o pot rezolva vor sa o rezolve. In momentul in care exista vointa de ambele parti, in momentul in care amandoi trag in aceeasi directie.

Trebuie doar sa stie cum sa gestioneze momentele de cadere pentru a se bucura si mai tare de momentele de ascensiune.  Dar e uman, e un sentiment pamanetean. Mereu o sa observi din cei 10 nasturi ai unei camasi…singurul nasture care s-a rupt. Oamenii au capacitatea de a scoate mereu raul in fata. Daca un om a facut 10 fapte bune si una rea…toti cei din jurul lui o sa vorbeasca despre fapta rea. E firesc din pacate sa fie asa. Cautam iubirea, ne luptam pentru ea. O gasim si ne dam seama ca nici asa nu e bine. O indepartam rapid. Ne lepadam de in cel mai scurt timp. Pentru ca ne dam seama ca nu asta vrem. Cand e razboi..vrem sa fie pace. Cand e pace… nu ne place. Vrem razboi. Vrem confort…cand il gasim vrem provocare. Si tot asa. Textul de mai jos este perfect. Si apartine unui om la care tin foarte mult.

“Se despart oamenii care nu au curaj, cei care fug de responsabilitati, de situatii grele. Greu este sa rezisti intr-o relatie sa gasesti calea nu fuga (la orice hop). Uneori cand cineva pleaca si il iubesti alearga dupa el altfel candva ai putea regreta. VIATA este scurta lasati despartirile si iubiti.”

“Secretul longevitatii mele este Iubirea. Cred ca suntem pe Pamant pentru acest lucru unic: sa iubim. Iubiti ce vreti, dar iubiti. Nimic nu este mai dezastruos decat infirmitatea inimii.” Radu Beligan

Foto: www.caseyliu.com


47 Comments

 1. Elena
  • Flori
  • Dumas
 2. Klaudia
 3. black velvet
 4. GP
 5. Florina S
  • elena
 6. Alina
 7. july
 8. Trish
 9. eu
 10. Tudorel Cuceritorul
 11. meme
 12. Alex
 13. doru
 14. cami
 15. Roxi
 16. Clara
 17. Annie
 18. Bimbi
 19. ADRIANA
 20. Robert
 21. Alex
 22. Sergiu
 23. Ruxanda
 24. Snow
 25. Sergiu I
 26. Elvira
 27. Georgiana
 28. jjj
 29. FLORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.