BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

5

August 2014

1

COMMENTS

Probabil cel mai frumos sentiment din lume.

Written by , Posted in Diverse

“Iubim pentru ca avem nevoie de iubire. Corpul nostru o cere prin toti porii… de cand ne naștem avem nevoie si plangem dupa iubire, prima data in brațele mamei noastre atunci cand cautam caldura sanului, apoi cand facem primii pași si cautam in ochii parinților nostri admirația binemeritata. Cautam iubire in bratele bunicilor, in vorbele celei mai bune prietene, in lacrimi si rugaminti, in parcuri, in citate celebre.

Cu alte cuvinte suntem dependenti de iubire de cand ne nastem si pana murim. Asa ca hai fratilor IUBITI mult, frumos, cu patos. Iubiti omul de langa voi, iubiti soarele si luna si stelele, iubiti fluturii si florile si gandurile frumoase.” Am primit mesajul asta pe blog si mi-a placut foarte mult.

Pana la urma si despre asta este vorba in viata. Uneori totul pare ca intr-o telenovela. Dar si telenovela este inspirata tot din realitate. Si ca tot a venit vorba despre telenovele…astazi vorbim un pic despre Spania. Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Cand spui Spania te gandesti la Barcelona, la Gaudi, la Rambla, la Volver al lui Almodovar, la FC Barcelona, la hamon, la flamenco, la sangria. Este un taram binecuvantat unde te poti bucura de micile placeri ale vietii.

Revenind la telenovela noastra treaba e simpla. Maria si Alex sunt casatoriti. Julio vrea sa o cucereasca pe Maria, si reuseste. Asa incepe drama. Ana, servitoarea, fata cinstita la inceput dar umilita de Maria la cina, vrea sa il cucereasca pe Alex. Cand Maria se muta din casa o gaseste pe Ana, fosta servitoare, luandu-i locul in gradina casei. Maria are un as in maneca: Stie un secret despre Ana, unul pe care Alex probabil nu il va inghiti. Totul se termina cu Maria primind o tarta delicioasa de portocale in fata, cu complimente de la Ana. Varianta video o gasiti aici – www.pasiunesidrama.ro.

Campania LIDL se va desfasura pana pe 11 August 2014.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.